Ügyészség hírek

Közélet › Ügyészség

Hamis tanúzással vádolják a lúgos orvos titkárnőjét

20.02.05 16:46

Újabb fejlemény bukkant fel az ügyben. Fotó: MTI/Mohai Balázs Hivatalból egyik hatóság sem tett feljelentést, pedig a lúggal megcsonkított Renner Erika és ügyvédje már jelezte korábban, hogy a nőt megtámadó kórházigazgató, Bene Krisztián, illetve…

Egy nyolcgyerekes borsodi családapa a konyhai sparheltba rejtette a motorbenzint, a felesége és két lánya is összeégett

20.02.05 11:28

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 38 éves férfi ellen életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége és gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt - közölte az ügyészség.

Felfüggesztett börtönt kapott az állatkínzó nő, aki nem törődött kutyájával

20.02.05 11:03

Az Esztergomi Járásbíróság az állatkínzó nőt az ügyészség indítványa alapján 1 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását 2 évre felfüggesztette.

Hatéves gyermekével ment lopni egy szegedi asszony

20.02.05 10:04

A Szegedi Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró letartóztatásba helyezte azt a szegedi nőt, aki többek között hatéves gyermeke jelenlétében követett el bűncselekményeket – közölte a vádhatóság.

Osztálytársai előtt fojtogatta egy nagymama unokája osztálytársát - elítélték érte

20.02.05 09:25

A Marcali Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt az ötvenegy éves asszonyt, aki unokája iskolájában megszorította egy gyermek nyakát - írja a 24.hu.

Agresszív nagyi: unokáját piszkáló diákon akart bosszút állni

20.02.04 20:51

A Marcali Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt az 51 éves asszonyt, aki unokája iskolájában megszorította egy gyermek nyakát.

Saját rokonukat futtatta egy enyingi pár

20.02.04 11:28

A negyvenéves férfi és élettársa szigorú kontroll alatt tartotta a korábban is prostituáltként dolgozó nőt.

A(z) "Ügyészség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Budapesten tartóztatták le a többszörös emberöléssel vádolt pakisztáni férfit

A férfi ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben, ellene magyar büntetőeljárás indul. Az ügyészség indítványa alapján a bíróság egy hónapra elrendelte a nemzetközi elfogatóparancs alapján Magyarországon elfogott,…

Közélet

A kormány még mindig nem hajlandó fizetni a gyöngyöspatai romáknak: ezt tervezik csinálni helyette

A tegnapi tüntetés ellenére sem gondolja úgy a kormány, hogy ki kéne fizetnie a bírói ítélet által jogerősen meghatározott kártérítést. Képzés formájában kell a kártérítést nyújtani azoknak a Gyöngyöspatán élő roma diákoknak, akiknek a…

Közélet

A legfőbb ügyészség megszüntette a kivizsgálást Klaus Iohannis állítólagos 300.000 eurós tartozásának ügyében

A feljelentés szerint a Iohannis család nem fizetett vissza az államnak 320.000 eurót, amelyet egy olyan nagyszebeni ingatlan bérbeadásból kapott, amelynek törvénytelen módon jutott a tulajdonába.

 

Kategória ajánló