Ügyészség hírek

Közélet › Ügyészség

Megszületett a döntés: bűnügyi felügyeletben marad Bróker Marcsi

20.02.07 09:04

Bűnügyi felügyeletben marad Bróker Marcsi. A Szegedi Ítélőtábla egyetértett ugyanis az ügyészség indítványával és fenntartotta a kényszerintézkedést. Ez azt jelenti, hogy D. Sándorné továbbra sem hagyhatja el az ingatlanát, és a törvény értelmében…

Csak az orvosi segítség mentette meg az elhanyagolt kutyát, elítélték a nőt

20.02.05 20:46

Az ügyészség állatkínzás miatt benyújtott vádirata alapján a bíróság ítéletet hozott annak a nőnek az ügyében, aki úgy elhanyagolta a kutyáját, hogy emiatt életveszélybe került, csak a gyors orvosi ellátás mentette meg.

Hamis tanúzással vádolják a lúgos orvos titkárnőjét

20.02.05 16:46

Újabb fejlemény bukkant fel az ügyben. Fotó: MTI/Mohai Balázs Hivatalból egyik hatóság sem tett feljelentést, pedig a lúggal megcsonkított Renner Erika és ügyvédje már jelezte korábban, hogy a nőt megtámadó kórházigazgató, Bene Krisztián, illetve…

Egy nyolcgyerekes borsodi családapa a konyhai sparheltba rejtette a motorbenzint, a felesége és két lánya is összeégett

20.02.05 11:28

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 38 éves férfi ellen életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége és gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt - közölte az ügyészség.

Felfüggesztett börtönt kapott az állatkínzó nő, aki nem törődött kutyájával

20.02.05 11:03

Az Esztergomi Járásbíróság az állatkínzó nőt az ügyészség indítványa alapján 1 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását 2 évre felfüggesztette.

Hatéves gyermekével ment lopni egy szegedi asszony

20.02.05 10:04

A Szegedi Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró letartóztatásba helyezte azt a szegedi nőt, aki többek között hatéves gyermeke jelenlétében követett el bűncselekményeket – közölte a vádhatóság.

Osztálytársai előtt fojtogatta egy nagymama unokája osztálytársát - elítélték érte

20.02.05 09:25

A Marcali Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt az ötvenegy éves asszonyt, aki unokája iskolájában megszorította egy gyermek nyakát - írja a 24.hu.

A(z) "Ügyészség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Gyárfás Tamás megtagadta a hazugságvizsgálatot

Bírói, ügyészi kérdésekkel folytatódott Gyárfás Tamás médiavállalkozó, sportvezető, a Fenyő-gyilkosság elsőrendű vádlottjának büntetőpere csütörtökön a Fővárosi Törvényszéken. Fenyő János médiavállalkozót 1998-ban ölte meg…

Közélet

Veronai buszbaleset: már az ítéletet várják az áldozatok hozzátartozói

Folytatódik a veronai bíróságon a 17 halálos áldozatot követelő busztragédia pere.

Gazdaság

Kenőpénz kifizetésével vádolták meg a PSG katari elnökét

A vébé meccseinek közvetítési jogai körüli korrupciós ügyben gyanúsították meg Nasser Al-Khelaifit a hatóságok.

Közélet

A legfőbb ügyészség megszüntette a kivizsgálást Klaus Iohannis állítólagos 300.000 eurós tartozásának ügyében

A feljelentés szerint a Iohannis család nem fizetett vissza az államnak 320.000 eurót, amelyet egy olyan nagyszebeni ingatlan bérbeadásból kapott, amelynek törvénytelen módon jutott a tulajdonába.

 

Kategória ajánló