Ügyészség hírek

Közélet › Ügyészség

Egy nyolcgyerekes borsodi családapa a konyhai sparheltba rejtette a motorbenzint, a felesége és két lánya is összeégett

20.02.05 11:28

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 38 éves férfi ellen életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége és gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt - közölte az ügyészség.

Felfüggesztett börtönt kapott az állatkínzó nő, aki nem törődött kutyájával

20.02.05 11:03

Az Esztergomi Járásbíróság az állatkínzó nőt az ügyészség indítványa alapján 1 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását 2 évre felfüggesztette.

Hatéves gyermekével ment lopni egy szegedi asszony

20.02.05 10:04

A Szegedi Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró letartóztatásba helyezte azt a szegedi nőt, aki többek között hatéves gyermeke jelenlétében követett el bűncselekményeket – közölte a vádhatóság.

Osztálytársai előtt fojtogatta egy nagymama unokája osztálytársát - elítélték érte

20.02.05 09:25

A Marcali Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt az ötvenegy éves asszonyt, aki unokája iskolájában megszorította egy gyermek nyakát - írja a 24.hu.

Agresszív nagyi: unokáját piszkáló diákon akart bosszút állni

20.02.04 20:51

A Marcali Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt az 51 éves asszonyt, aki unokája iskolájában megszorította egy gyermek nyakát.

Saját rokonukat futtatta egy enyingi pár

20.02.04 11:28

A negyvenéves férfi és élettársa szigorú kontroll alatt tartotta a korábban is prostituáltként dolgozó nőt.

Tényleges életfogytot kapott az a férfi, aki tavaly majdnem megölt egy nyugdíjas taxist Budapesten

20.02.04 10:55

Elsőfokon tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a 34 éves férfit, aki tavaly május 25-én éjjel majdnem megölt egy taxist - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész.

A(z) "Ügyészség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Ennek az „öregezőnek” sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte egy 36 éves Nógrád megyei férfi letartóztatását, aki kirabolt egy idős nőt.

Közélet

Egy újabb villalakó vonul börtönbe

Lóri ma már bánja, hogy nem dolgozta le a bíróság által kiszabott órákat. Megkezdte 51 napos fogházbüntetését Csodó Lóri. A ValóVilág 8. powered by Big Brother szereplője kedd reggel fél kilenckor jelent meg a…

Gazdaság

Trump korrupcióért elítélt politikusnak, bankárnak és rendőrnek is kegyelmet adott

A New York-i rendőrség korábbi, adócsalásért és a hatóság félrevezetéséért elítélt főnöke, aki üzleti partnere volt Trump személyes ügyvédjének, a Twitteren mondott köszönetet az elnöknek.

Közélet

Egy újabb villalakó vonul börtönbe

Lóri ma már bánja, hogy nem dolgozta le a bíróság által kiszabott órákat. Megkezdte 51 napos fogházbüntetését Csodó Lóri. A ValóVilág 8. powered by Big Brother szereplője kedd reggel fél kilenckor jelent meg a…

 

Kategória ajánló