Ügyészség hírek

Közélet › Ügyészség

Bigámia miatt indult eljárás egy csongrádi nő ellen

20.02.13 09:40

Bigámia miatt indult eljárás egy csongrádi nő ellen, az ügyészség megrovásban részesítette az asszonyt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t. Fotó: Pixabay Szanka Ferenc közölte, a magyar…

Itt egy videó, amelyben egy nő pofonvágja a végrehajtót egy bajai irodában

20.02.12 17:13

A Bajai Járási Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt vádat emelt egy bajai nő ellen, aki tavaly május 7-én Baján egy végrehajtási eljárás miatt leszúrással fenyegetett és megpofozott egy végrehajtót.

Külföldre ment dolgozni, étlen-szomjan hagyta a kutyáját

20.02.12 11:19

Állatkínzás vétsége miatt emeltek vádat egy 39 éves nővel szemben, aki külföldi munkavállalása miatt ellátás nélkül hagyta kutyáját az egyik Somló környéki faluban.

Ivott, vezetett, elaludt, súlyos sérülést okozott – Felfüggesztettet javasol a szombathelyi ügyészség

20.02.12 08:25

Még a nyáron történt a súlyos autóbaleset, amit, mint azóta kiderült, egy ittas sofőr okozott. Elaludt vezetés közben, most készült ellene vádemelés: fizethet, elveszítheti a jogosítványát és felfüggesztettet kaphat.

Egyre nagyobb bajba kerülhet Orbán Viktor olasz hőse

20.02.12 06:49

A magyar miniszterelnök korábban azt mondta Salviniről, hogy: ő az én hősöm, sorstársam is. A római felsőház szerdán határoz arról, megvonja-e Matteo Salvini volt belügyminiszter, a Liga és a jobbközép koalíció vezetőjének mentelmi…

Eredményes közvetítői eljárás

20.02.12 06:44

A Salgótarjáni Járási Ügyészség által elrendelt közvetítői eljárás elérte célját, a sikkasztás bűntettét elkövető apa és fia ugyanis megállapodott a sértettel. A büntetőeljárási törvény alapján a bűnügyekben eljáró hatóságoknak különös…

Csákánnyal vágta fejbe élettársát egy somogyi asszony, mert az kritizálta a főztjét

20.02.11 19:07

Súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség azzal az 57 éves asszonnyal szemben, aki csákánnyal esett az élettársának, mert kritizálta az ebédet - írja közleményében a Somogy Megyei Főügyészség.

A(z) "Ügyészség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Kábítószer birtoklásának bűntette miatt ítélt el két férfit a Gyulai Járásbíróság

A Gyulai Járási Ügyészség vádirata alapján kábítószer birtoklásának bűntette miatt ítélt el a Gyulai Járásbíróság egy 32 éves békési illetőségű, de mezőberényi tartózkodási helyű, illetőleg egy 27 éves körösnagyharsányi…

Közélet

Komoly vita bontakozott ki a mobilitási csomag miatt

ITM: az Európai Bírósághoz fordulhatnak a közúti fuvarozás készülő uniós szabályozását ellenző országok.

Gazdaság

Trump korrupcióért elítélt politikusnak, bankárnak és rendőrnek is kegyelmet adott

A New York-i rendőrség korábbi, adócsalásért és a hatóság félrevezetéséért elítélt főnöke, aki üzleti partnere volt Trump személyes ügyvédjének, a Twitteren mondott köszönetet az elnöknek.

Közélet

A legfőbb ügyészség megszüntette a kivizsgálást Klaus Iohannis állítólagos 300.000 eurós tartozásának ügyében

A feljelentés szerint a Iohannis család nem fizetett vissza az államnak 320.000 eurót, amelyet egy olyan nagyszebeni ingatlan bérbeadásból kapott, amelynek törvénytelen módon jutott a tulajdonába.

 

Kategória ajánló