Ügyészség hírek

Közélet › Ügyészség

Letartóztatták az emberöléssel is gyanúsított, Magyarországon elfogott pakisztáni férfit

20.02.23 14:40

A többszörös emberölés mellett súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás, fegyveresen és csoportosan elkövetett rablás, lőfegyverrel visszaélés és minősített rablás miatt is gyanúsítottként hallgatták ki a férfit a nyomozók

A devecseri piacról lopott nemesfémet két ajkai férfi

20.02.22 11:52

Kisebb értékre, nemesfémre elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat az Ajkai Járási Ügyészség egy 51 és egy 40 éves ajkai férfival szemben, akik öntvény kazánt loptak a devecseri használtcikk piacról.

Húst és sajtokat lopott egy férfi egy füzesabonyi élelmiszerraktárból

20.02.21 20:17

Az ügyészség a nyomozás során bármikor tudathatja, hogy milyen intézkedés megtételére, illetve határozat meghozatalára lát lehetőséget, ha a bűntény gyanúsítottja beismeri a deliktum elkövetését.

Két nő akart kirabolni egy asszonyt Szegeden

20.02.21 11:49

Letartóztatását indítványozta a Szegedi Járási Ügyészség annak a két nőnek, akik február 18-án délután, a szegedi Bartók téren megkísérelték kirabolni egy ismerősüket – közölte a vádhatóság.

Orvosi tápszert akart rabolni két nő egy harmadiktól Szegeden, közben megtépték és megütötték az áldozatot

20.02.21 11:42

A megalapozott gyanú szerint az elkövetők február 18-án odamentek a szegedi Bartók tér egyik padján üldögélő sértetthez, aki kevéssel azelőtt váltotta ki orvosi tápszereit. A gyanúsítottak először

Muki hirtelen „agyonverődött” magától

20.02.21 11:37

Nem volt bizonyítható, hogy halálra verték a kutyát a siófoki állatbarát szálláson a siófoki ügyészség szerint.

Gyárfás most már azt állítja, nem is voltak versenytársak Fenyővel

20.02.21 10:33

Azt is tagadja, hogy anyagi jellegű lett volna a vitájuk, mert "a pénz nem érdekelt". A Fenyő János meggyilkolásának felbujtójaként megvádolt sportvezető perének negyedik napján újságcikkeket elemeztek.

Psg: korrupcióval vádolták meg a klub elnökét

20.02.20 18:18

Korrupcióval vádolták Jérome Valckét, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi főtitkárát és Nasszer al-Kelaifit a Paris Saint-Germain elnökét – jelentette csütörtökön a Svájci Szövetségi Ügyészség.

Alkoholtól felbátorodott férfiak kötekedtek és randalíroztak Ajkán

20.02.20 16:07

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat az Ajkai Járási Ügyészség egy 23 éves férfi és 31 éves társa ellen, akik 2019. december közepén az egyik ajkai presszóban randalíroztak.

A(z) "Ügyészség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Az ügyészség bíróság elé állítja a Debrecenben elfogott rablót

A Debreceni Járási Ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottat gyorsított eljárásban a mai napon rablás bűntette és más bűncselekmények miatt a Debreceni Járásbíróság elé állítja.A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított…

Közélet

Az ügyészség bíróság elé állítja a Debrecenben elfogott rablót

A Debreceni Járási Ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottat gyorsított eljárásban a mai napon rablás bűntette és más bűncselekmények miatt a Debreceni Járásbíróság elé állítja.A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított…

Gazdaság

Szabálytalanul töltötte ki vagyonnyilatkozatát Hadházy

A rendszeresen korrupcióról és átláthatóságról beszélő Hadházy bevallásában üresen hagyta a kapott ajándékokról szóló részt.

Közélet

A legfőbb ügyészség megszüntette a kivizsgálást Klaus Iohannis állítólagos 300.000 eurós tartozásának ügyében

A feljelentés szerint a Iohannis család nem fizetett vissza az államnak 320.000 eurót, amelyet egy olyan nagyszebeni ingatlan bérbeadásból kapott, amelynek törvénytelen módon jutott a tulajdonába.

 

Kategória ajánló