Ügyészség hírek

Közélet › Ügyészség

Elcsaltak 272 millió forintot, de az OLAF segített a magyaroknak

Ma 11:13

Öntvénygyártáshoz és megmunkáláshoz szereztek be gépeket eltúlzott áron - vádemelés az OLAF által is vizsgált 272 millió forintos költségvetési csalás miatti ügyben.

Buszsofőrök verekedtek össze az egyik Pápa környéki faluban

Ma 07:12

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség egy 44 éves autóbuszvezetővel szemben, aki egy szintén buszsofőr kollégájával fennállt nézeteltérését annak autóbuszán, verekedéssel akarta rendezni.

Játszótér-felújításon csalhattak – OLAF-ajánlásra emelt vádat az ügyészség

Tegnap 13:55

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) ajánlása alapján emelt vádat a Fővárosi Főügyészség négy férfi ellen, aki túlszámlázással több mint 536 millió forintos kárt okozott játszóterek felújítására szolgáló uniós támogatások felhasználása során.

Sikkasztó benzinkutasok ellen emeltek vádat

Tegnap 10:01

A Bajai Járási Ügyészség sikkasztás miatt vádat emelt egy bajai és egy vaskúti férfi ellen, akik 2017-2019 között rendszeresen elsikkasztották a bevétel egy részét egy benzinkút kasszájából, így egyikük 1 millió 800 ezer, míg másikuk 1 millió forint kárt…

700 millió forintos kár: OLAF-ajánlás alapján emelt vádat az ügyészség

Tegnap 09:51

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) ajánlása alapján emelt vádat a Fővárosi Főügyészség négy férfi ellen, aki túlszámlázással több mint 700 millió forintos kárt okozott játszóterek felújítására szolgáló uniós támogatások felhasználása során –…

Ájulásig fojtogatta a nejét, mert el akart tőle válni

20.10.19 19:57

Bosszúból szexuális tartalmú fotómontázst készített a nőről, majd elküldte az asszony munkahelyére.

Letartóztatták azt a román sofőrt, aki tizenegy embert csempészett át a határon

20.10.19 16:10

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség minősített embercsempészés bűntette miatt indítványozta annak a román állampolgárnak a letartóztatását, aki tizenegy külföldinek nyújtott segítséget az államhatár jogellenes átlépéséhez.

A(z) "Ügyészség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

EU-pénzek elcsalása miatt emelt vádat az ügyészség

Öntvénygyártáshoz és megmunkáláshoz szereztek be gépeket eltúlzott áron egy olyan ügy vádlottjai, amelyben az OLAF is vizsgálódott, a magyar ügyészség pedig most adta be a vádiratot.

Közélet

Nem bűnösök az erdélyi tisztségviselők

Az ítélet kivonatát a romániai bíróságok portálján tették közzé. A táblabíróság megalapozatlannak tartotta és elutasította a Dna fellebbezését a hasonló...

Közélet

Porschéval lopta a dohányt egy budapesti szemétszállító

Két nő épp bepakolt a luxusautóba, amikor rajtuk ütöttek a rendőrök.

Közélet

Kiderült, hogyan próbált megszökni a börtönből Peter Madsen, aki tengeralattjáróján megölt egy újságírónőt

A dán feltalálót Kim Wall svéd újságírónő meggyilkolásáért ítélték életfogytiglani börtönre.

 

Kategória ajánló