UFO hírek

Tudomány › UFO

Hamarosan végleg megtudhatjuk az igazságot az 51-es körzet ufóiról

21.01.13 15:55

Az amerikai hírszerző ügynökségeknek 180 napjuk lesz arra, hogy nyilvánosságra hozzák az összes 51-es körzettel kapcsolatba hozható dokumentumot, amelyeket mindezidáig rejtegettek.

Hamarosan fény derülhet a megmagyarázhatatlan ufójelenségekre

21.01.11 12:00

Donald Trump decemberben írta alá a 2,3 billió dollárról szóló állami támogatási csomagot, a törvényjavaslat szerint pedig a hírszerző ügynökségeknek az aláírástól számított 180 napon belül meg kell osztaniuk a kongresszussal minden információt,…

5G-s chip a vakcinában? - Valójában egy gitárpedál kapcsolási rajza

21.01.06 13:00

Az összeesküvés-elmélet hívők azt terjesztették, hogy a vakcinába a Világkormány, a gyíkemberek vagy a földönkívüliek chipet tettek, amivel irányítani lehet az embereket. Ez egy baromság, és jól be is égtek vele, akik terjesztették.

Valószínűleg nem az ufók küldtek “üzenetet” a szomszédos csillagrendszerből

20.12.21 21:28

Kiderült pár részlet arról a különös rádiójelről, ami a Naphoz legközelebb eső csillag, a Proxima Centauri felől érkezett. Nagy valószínűséggel nem egy idegen civilizáció küldte.

Roswelli ufó: kinyílik a titkos napló

20.12.15 12:17

Unokái nyilvánosságra hozzák a baleset helyszínére elsőként érkező hírszerző őrnagy naplóját.

A(z) "UFO" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Újjáépítik a földönkívülieket kutató óriásteleszkópot

A Puerto Rico-i kormány most bejelentette, hogy újjáépítik a nevezetes távcsövet.

Tudomány

Különleges mozgású, rejtélyes hatbolygós rendszert fedeztek fel a csillagászok

Az Európai Déli Obszervatórium Nagyon Nagy Távcsövének (ESO VLT) adatait is felhasználva csillagászok olyan bolygórendszert fedeztek fel, amelynek hat planétájából öt furcsa ütemben járja körbe a központi csillagot. A…

Ország

Az MSZP fotóin is "feltűnik" a kesztyűs Bernie Sanders

A szenátorról Joe Biden amerikai elnök beiktatási szertartásán készült egy fotó, amelyen az látható, hogy Sanders egy széken ül, kabátot és vastag kesztyűt visel, és úgy tűnik, hogy nagyon fázik. Nem kellett hozzá sok idő, hogy mém legyen…

Tudomány

881,9 km/h-val repült a távirányítós repülő, pedig hajtómű sem volt rajta

A kaliforniai Spencer Lisenby egy rekordot döntött meg azzal, hogy távirányítós repülőjével kihasznált egy különleges természeti jelenséget.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló