UBS hírek

Márka › UBS

UBS: Magyarország továbbra is vonzó célpont lesz a globális ingatlanbefektetési piacon

20.05.04 11:14

A UBS friss jelentése szerint a közép- és kelet-európai régió ingatlanjai iránti kereslet világviszonylatban is magas, és a piac teljesítménye a következő években felülmúlhatja Európa többi térségét. A bank szakértői azzal számolnak, hogy a koronavírus-járvány…

500 embert rúgnak ki a világ legnagyobb privátbankjánál

20.01.08 10:58

Félezer ember kirúgását tervezi a UBS a vagyonkezelői üzletágában, az Iqbal Khan vezette divízió így próbál javítani a teljesítményén és jövedelmezőségén – számol be a hírről a Financial Times.

Kivonulnak a Wall Streetről az európai befektetési bankok?

19.11.26 03:54

A szigorodó szabályozás és a kihívásokkal teli működési környezetben 280 milliárd dollárral csökkentette az amerikai eszközállományát a Deutsche Bank, a Credit Suisse, az UBS és a Barclays. Fókuszban a profitabilitás.

Beütött a kereskedelmi háború a legnagyobb svájci banknak

19.10.22 12:52

Az elemzők által várt értéket meghaladó harmadik negyedéves eredményt közölt a UBS. A svájci nagybank nyeresége 1,25 milliárd dollárról 1,05 milliárd dollárra csökkent ugyanakkor a gyenge befektetési banki tevékenység miatt.

Negyvenezer UBS-ügyfél adatait adják ki a franciáknak

19.07.26 15:51

A svájci legfelsőbb bíróság pénteken úgy döntött, hogy átadhatják a francia hatóságoknak a genfi székhelyű UBS bank több mint 40 ezer ügyfelének adatait. Az öt bíróból három szavazott arra, hogy meg kell semmisíteni egy alacsonyabb...

A(z) "UBS" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

UBS: Magyarország továbbra is vonzó célpont lesz a globális ingatlanbefektetési piacon

A UBS friss jelentése szerint a közép- és kelet-európai régió ingatlanjai iránti kereslet világviszonylatban is magas, és a piac teljesítménye a következő években felülmúlhatja Európa többi térségét. A bank szakértői azzal…

Ország

Tenisz: Roger Federernek nincs kedve edzeni

A koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerpihenő alatt nincs kedve edzeni a svájciak teniszezőjének, Roger Federernek.

Gazdaság

350 forint körül mozog az euró

Kis mértékben gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben hétfő reggelre a péntek estihez képest.

Márka

Durva elbocsátás jön Európa legnagyobb bankjánál

Beszakadt az HSBC nyeresége, komoly átszervezés jön.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló