Twitter hírek

Infotech › Twitter

Megdöbbentő! Így néz ki egy koronavírusból gyógyult ember tüdeje

21.01.18 12:23

Dr. Brittany Bankhead-Kendall texasi baleseti sebész a Twitter oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy milyen maradandó károsodást okozhat a tüdőben a koronavírus. 

A lengyel igazságügyi tárca is megrendszabályozná a közösségi oldalakat

21.01.17 09:03

Az internetes közösségi fiókok letiltását megnehezítő törvénytervezetet mutatott be pénteken a lengyel igazságügyi tárca, a kormányban megvitatásra bocsátandó javaslat szerint a közösségi oldalak tulajdonosai részéről történő beavatkozást egy választott…

Donald Trumpot újabb közösségi oldalról tiltották ki

21.01.15 08:31

Az exelnökre mostanság nagyon rájár a rúd: azok után, hogy a Facebook és a Twitter is kitiltotta őt az oldaláról, egy újabb közösségi platformon vált nemkívánatos személlyé.

Hárommillió oltást adtak be eddig az Egyesült Királyságban

21.01.14 19:10

Elérte a hárommilliót a koronavírus ellen beadott oltások száma az Egyesült Királyságban – közölte csütörtökön Matt Hancock brit egészségügyi miniszter.

A(z) "Twitter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Kilép a Fidesz az EPP-frakcióból

Novák Katalin Twitter oldalán tette közzé a hírt.

Ország

Messze Mississippi – Az Usa két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és létesítmények kapacitását. Ez azt jelenti, hogy a tömegrendezvényeknek nem lesz akadálya,…

Politikus

Több mint háromszáz magánszemélyt és szervezetet jelöltek idén a Nobel békedíjra

A bizottság nem hozhatja nyilvánosságra a jelöltek nevét, biztosan közöttük van Alekszej Navalnij, Greta Thunber és Donald Trump is.

Nagyvilág

Koronavírus: oktatási vészhelyzet alakult ki

A világ számos térségében oktatási vészhelyzet alakult ki a koronavírus-járvány miatt elrendelt iskolabezárások miatt az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) szerint.

 

Kategória ajánló