Twitter hírek

Infotech › Twitter

Biden elvetette Trump abortusz-szabályzó rendelkezését

21.01.29 07:35

Joe Biden amerikai elnök visszavonta elődje, Donald Trump egyik rendelkezését, amely megvonta az állami támogatást azoktól a szervezetektől, amelyek terhességmegszakítást kínáltak, vagy információt szolgáltattak a folyamatról.

Beszállt a hírlevél-iparba a Twitter

21.01.28 17:27

Felvásárolta a Substack egyik legnagyobb riválisát a Twitter: a Revue jóvoltából saját hírlevél-szolgáltatással újíthat a közösségi platform.

Mi az a Birdwatch? És mit vár tőle a Twitter?

21.01.26 19:11

Birdwatch nevű, közösségi alapú platformjával a Twitter a felületén megjelenő hamis és megtévesztő információk okozta problémákra próbál választ találni.

Az Európai Unió elítélte az orosz rendőri erőszakot

21.01.24 08:56

Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője Twitter-üzenetében elítélte szombaton az Alekszej Navalnij orosz ellenzéki aktivista támogatására, hatósági tilalom ellenére tartott aznapi oroszországi tüntetések…

Button hisz a Williams visszatérésében

21.01.23 15:34

A 2009-es világbajnok szerint pozitív változások érzékelhetők egykori F1-es csapatánál, így izgatottan várja a közös munkát. Szeretné, ha a Williams az élmezőny tagja lenne.

Gyász: koronavírusban meghalt Larry King!

21.01.23 14:50

A CNN műsorvezetője 87 éves volt. 7 éves korában meghalt a CNN egykori legendás műsorvezetője és szerkesztője, Larry King – adta hírül a műsorközlő cége, az Ora Media King Twitter-oldalán, a helyi idő szerinti hajnali órákban. Kinget a Los…

A(z) "Twitter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Ukrajna sürgeti a NATO-t a csatlakozás ügyében

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön telefonbeszélgetést folytatott Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral, akivel közölte, hogy a szövetségbeli tagságra vonatkozó cselekvési terv megszerzése Ukrajna közvetlen célja – számoltak…

Ország

Bernie Sanders szerint Izrael nem küld elég vakcinát a palesztinoknak

“Felháborító, hogy Netanjahu a maradék vakcináit a külföldi szövetségeseinek adja jutalmul, amíg ilyen sok palesztin vár az oltásra a megszállt területeken" - mondta Sanders.

Politikus

Joe Biden visszavonta a zöldkártyás bevándorlók beutazását tiltó rendeletet

Joe Biden amerikai elnök visszavonta Donald Trump volt elnök azon rendeletét, ami számos – az Egyesült Államokban való tartózkodásra feljogosító zöldkártyával amúgy rendelkező – személyt meggátolt abban, hogy az ország…

Nagyvilág

18.4 milliárd dollár bevételre számít idén a Covid-19 vakcinájával a Moderna

A Moderna csütörtöki bejelentése szerint 18.4 milliárd dollár bevételre számít a gyártó a Covid-19 védőoltások eladásaira vonatkozóan idén.

 

Kategória ajánló