TV2 hírek

Márka › TV2

Tóth Gabi emlékezeteset alakított tegnap

19.10.14 07:16

A nézőknek nagy volt az elvárása a Sztárban sztár leszek! első élő adása előtt, Tóth Gabi pedig sokaknak nagy meglepetés volt.

Egykori modell lett a TV2 új időjósa

19.10.11 17:40

Brockhauser Barbara végzett meteorológusként négy évig volt az M1 időjósa, de most átigazolt a TV2-höz, ahol péntek délután debütál. Hogy a nézőket ne érje teljesen váratlanul az érkezése, a reggeli Mokka adásában is bemutatták.

Sportmárka miatt büntették a TV2-t

19.10.11 10:22

Alkalmas volt a nézők megtévesztésére ahogyan egy sporteseményhez kapcsolódó műsorban Mészáros Lőrinc sportmárkáját, a 2Rule-t bemutatták a TV2-n, ezért a Médiatanács 700 ezer forintos bírságot rótt ki a csatorna szolgáltatójára. A testület…

Mentő vitt el egy 17 éves lányt a TV2 forgatásáról

19.10.10 04:24

Mentő vitte el a TV2 Fuss, család, fuss! című sportvetélkedőjének forgatásáról az egyik legfiatalabb versenyzőt, Bencsik Lilit. A 17 éves lány az egyik futam során rosszul érkezett a jobb lábára, így kiment a bokája. Hősiesen, minden erejét összeszedve…

A siker receptjét hozta el Szalay Ádám Hódmezővásárhelyre

19.10.08 13:25

A TV2 Naplójából megismert Szalay Ádám az elmúlt években motivációs trénerként utazta be az országot, hogy meggyőzzön bennünket arról: a siker igenis tanulható. A felismeréshez nem volt másra szüksége, minthogy összegyűjtse személyes…

A(z) "TV2" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Rossz volt a karika: büntetés az RTL Klubra

12-es karikát kapott egy sorozat a 16-os besorolás helyett. 

Ismert személy

Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

Politikus

Karácsony szerint a fideszes polgármesterek jelentős része Borkaihoz hasonló életformát él

Az új budapesti főpolgármester hosszú interjút adott az Indexnek. Beszélt többek között BKK-bérletárakról, a belvárosi autóforgalom csökkentéséről és városligeti építkezések leállításáról is.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló