Tűzijáték hírek

Életmód › Tűzijáték

Tűzijáték: Sajószentpéteren garázs égett

21.01.01 14:43

Hiába tiltották, országszerte színes bombák robbantak a levegőben.

Tömegek nézték maszk nélkül a tűzijátékot ebben az országban

21.01.01 14:43

Vannak olyan országok, amelyek más utat választottak, mint a világ jelentős része. A görbe ellaposítása helyett a vírus totális elfojtását tűzték ki célul és el is érték. Ezeken a helyeken…

Tűz volt egy kispesti garázsban

21.01.01 06:28

Az összehordott rongyok és szemét égett egy garázsban a XIX. kerületi Zalaegerszeg utcában. A lakók a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották a tüzet. Az egység jelenleg átvizsgálja a területet, valamint a mentőket várja az esethez.

Több mint fél mázsa tűzijátékot foglalt le a rendőrség

20.12.31 17:13

A gödöllői rendőrök egy üzlet lebonyolításakor üdvözölték azt a 49 éves budapesti férfit, aki egy kisteherautó rakteréből vándoroltatott vevőihez tűzijátékokat -adta hírül a police.hu

A(z) "Tűzijáték" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

A petárdázástól óvnák leginkább az állatokat a magyarok

Eddig 260 ezer ember töltötte ki a kormányzat által indított állatvédelmi kérdőívet, a pirotechnikai eszközök mellett a cirkuszi állatok sora aggasztja a legtöbb válaszadót.

Életmód

Ünneplés váltja fel a gyászt Izraelben

A szerda este kezdődő függetlenség napot ünnepségekkel, koncertekkel és tűzijátékokkal töltik.

Esemény

Gyerekkel együtt lopta el a kocsit az ittas sofőr

Ittasan elvitte rokona autóját, majd a hátsó ülésen ülő ötéves kisfiúval együtt egy vízelvezető árokba hajtott egy 23 éves férfi Farkaslyukon. Szilveszter ezután segítségnyújtás helyett elmenekült a helyszínről magára hagyva a gyereket.

Esemény

Egységesül a magyar érdekképviselet - megszületett a Szövetség

Az augusztus 20-i szándéknyilatkozat aláírása óta húzódó egyesülési tárgyalások végére tett pontot az Mkp, a Híd és az Összefogás keddi bejelentése közös sajtótájékoztatójukon.

 

Kategória ajánló