Tűzijáték hírek

Életmód › Tűzijáték

Rengeteg kutya pusztult el szilveszter éjszakáján

19.01.03 05:47

A petárdázások és tűzijátékok miatt rémült, sokkos állapotban lévő állatok közül sokan megsérültek és elpusztultak. A szervezetek közösségi oldalaira több száz házi kedvenc fotóját töltötték fel.

A vadludak nagy örömére Tatán tilos tűzijátékozni

19.01.02 22:56

Az Öreg-tavon telelő több 10 ezernyi madár nyugalma érdekében az önkormányzat rendeletben tiltotta be november 1. és február 28. között a durrogtatást. Mindenkinek jobb így.

Tűzijáték helyett rekordot döntöttek a ludak Tatán

19.01.02 13:59

Évtizedes rekordot döntött a vadludak száma az Öreg-tavon újév reggelén. Ez köszönhető a tűzijáték-tilalmat betartóknak. A polgármester a közösségi oldalon erősiti meg: érdemes volt visszafogottan mulatni szilveszterkor.

Sadiq Khan túltolta a szilvesztert

19.01.01 21:44

London munkáspárti, muszlim polgármestere kiakasztotta a Brexit-pártiakat, mivel a brit főváros egyik jelképe, a London Eye úgy nézett ki szilveszter éjszakáján, mint az EU-s zászló. A megosztó akció miatt többen nemtetszésüket fejezték ki.

A(z) "Tűzijáték" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Idióta: A fenekéből lőtt ki egy rakétát egy skót férfi – Videó 18+

A videón látni, ahogy a rakétát tartó pálcát a férfi a farpofái közé szorítja, majd egyik barátja meggyújtja a gyújtózsinórt. Már a gyújtózsinór lángja elkezdik égetni a férfi hátát, végül a rakéta nem száll fel, hanem égetni a fenekét. Ekkor…

Életmód

Hamilton: Biztonsági autó nélkül is nyerhettünk volna!

Noha a biztonsági autó lökte az ölükbe az első helyet, Lewis Hamilton úgy érzi, e segítség csak a hajrára készülő tűzijátékot akadályozta meg, a győzelmet nélküle is megszerezhették volna.

Esemény

Így rakj félre pénzt az utolsó pillanatban karácsonyra: egyszerűbb, mint hinnéd

Már két hónap sem maradt karácsonyig, amely az évnek a leginkább kiköltekezős szakasza. Rengetegen vesznek fel áruhitelt és személyi kölcsönt is decemberben, hogy jusson az ajándékokra, és sokaknak indul szűkösen az…

Esemény

Milliárdokat költünk játékokra

A karácsonyi szezonban realizálódik a teljes, idén nagyjából 50 milliárdos játékpiaci forgalom fele a Regio Játék becslése szerint. A vállalat friss adatai alapján online vásárláskor átlagosan 10.000 forintot költenek, míg…

 

Kategória ajánló