Tűzifa hírek

Gazdaság › Tűzifa

Tűzifát vágtak és osztottak a rászorulóknak a szentegyházi fiatalok

19.11.11 12:19

Fát osztottak a rászorulóknak a hétvégén a Szentegyházi Ifjúsági Fórum önkéntesei, és segítőik. A minden évben megszervezett jótékonysági akció részeként a helyi fafeldolgozóktól adományba kapott tűzifát felvágták, és rászorulókhoz szállították.

Égett az avar Szerepen

19.10.31 13:37

Foltokban égett az avar tegnap délután Szerepen a Dózsa György telep mögötti területen. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

A fűtési szezon és a tűzifa-árak kerültek középpontba a tegnap tartott sajtótájékoztatón

19.10.29 14:40

Olcsóbb, áfamentes tűzifát követel a szabolcsi rászorulóknak is a Mi Hazánk Mozgalom, mondta a párt országgyűlési képviselője, Apáti István hétfői, nyíregyházi sajtótájékoztatóján.

Tűzifával ütötte agyon élettársát

19.10.28 19:19

Agyonütötte élettársát, majd gyógyfürdőbe ment egy férfi, aki ellen most emelt vádat az ügyészség. A 85 éves mezőnyárádi férfi tavaly januárban egy darab tűzifával úgy megverte élettársát, hogy az belehalt a sérülésekbe. Az ügyészség szerint az idős pár…

Égett az avar a Fácán utcán

19.10.20 14:52

Kis területen égett a száraz avar vasárnap hajnalban Debrecenben, a Fácán utca végében. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

A tűzifa minden fajtája iránt nagy a kereslet

19.09.17 10:04

Bár az idő még meleg, már vége a nyárnak. Ideje gondolni a hideg hónapokra is, amikor fűteni kell.

Több tízezer embert érintő brutális áremelésről beszél a DK

19.09.11 11:07

A Demokratikus Koalíció szerint hatalmas áremelésre lehet számítani, ami a lehető legszegényebbeket fogja súlytani. Az ellenzéki párt szerint a hamarosan induló a fűtési szezon hatalmas áremelést hoz. Családok ezrei aggódnak az egyre növekvő tüzifa…

A(z) "Tűzifa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Tűzifát vágtak és osztottak a rászorulóknak a szentegyházi fiatalok

Fát osztottak a rászorulóknak a hétvégén a Szentegyházi Ifjúsági Fórum önkéntesei, és segítőik. A minden évben megszervezett jótékonysági akció részeként a helyi fafeldolgozóktól adományba kapott tűzifát felvágták, és…

Gazdaság

Készüljünk a télre, a biztonság legyen az első

A fűtési szezonnal összefüggő lakástüzek és a téli időszakra jellemző sérülések, veszélyhelyzetek megelőzése érdekében sajtótájékoztatót tartott a Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság november 15-én Székesfehérváron.

Életmód

Tűz ütött ki egy családi ház pincéjében Nógrádsápon

A rétsági és a berceli hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Tüzelőanyag gyulladt meg egy kétszintes családi ház pincéjében Nógrádsápon, a Fő úton. A tűzhöz a rétsági és a berceli hivatásos egységeket riasztották, akik egy…

Gazdaság

Figyelem, ne egyenek belőle: fémforgács került ebbe a leveles tésztába

A Lidl Magyarország a Nébih-en keresztül hívja fel a lakosság figyelmét, hogy ne készítsék el és fogyasszanak a Culinea leveles tésztájukból.

 

Kategória ajánló