Tűzgyújtási tilalom hírek

Esemény › Tűzgyújtási tilalom

Az Alföldön is megszűnik a tűzgyújtási tilalom

20.05.29 17:20

Az elmúlt napok időjárásának köszönhetően szombaton az alföldi régióban is megszűnik a tűzgyújtási tilalom, az ország teljes területén engedélyezett lesz a tűzrakás az előírások betartása mellett - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal…

Megyénkben maradt a tűzgyújtási tilalom!

20.05.27 12:38

Bács-Kiskun megyében április elején rendelték el a tűzgyújtási tilalmat. Bár a napokban a korlátozást több országrészben feloldották, térségünkben nem.  

Van, ahol volt elég csapadék: több megyében visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

20.05.26 09:32

Az elmúlt 48 órában hullott csapadéknak köszönhetően csökkent a tűzveszély az erdő és mezőgazdasági területeken, ezért 2020. május 26-tól a Dunántúlon és az északi országrészben visszavonásra kerül a tűzgyújtási tilalom – közölte a Nébih.

Országos tűzgyújtási tilalom van érvényben

20.05.08 16:03

Még április folyamán az ország teljes területén életbe léptek a tűzgyújtási tilalom idején betartandó korlátozások. A mezőgazdaságban szigorú tűzgyújtási szabályok vannak érvényben akkor is, ha nincs elrendelve tűzgyújtási tilalom.

Továbbra is érvényben marad a tűzgyújtási tilalom

20.04.30 07:17

A záporok és zivatarok ellenére továbbra is az egész országra érvényes a tűzgyújtási tilalom. Mint a Katasztrófavédelem csütörtök hajnalban frissített honlapán olvasható, a megelőző intézkedés az ország teljes területén…

Szabadtéri tüzek megelőzése

20.04.21 19:07

Az enyhülő időjárás miatt egyre többen kezdenek neki a kerti munkálatoknak, emiatt emelkedik a szabad területi tüzek száma.

Az országos tűzgyújtási tilalom ellenére gyújtogattak Fehérváron

20.04.16 12:29

Mivel országos tűzgyújtási tilalom van érvényben, így a kijelölt tűzgyújtó helyeken is tilos tüzet gyújtani. De úgy tűnik, Fehérváron van, akit ez abszolút hidegen hagy. 

A(z) "Tűzgyújtási tilalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Az Alföldön is megszűnik a tűzgyújtási tilalom

Az ország teljes területén engedélyezett lesz a tűzrakás az előírások betartása mellett.

Gazdaság

Bármikor lecsaphat a hatóság az illegális fakereskedőkre: retteghetnek a feketézők

Négy év tapasztalatait és eredményeit figyelembe véve folyamatosan fejlődnek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) eszközei a faanyagkereskedelmi lánc hatékony felügyeletében. A 2019. évi mutatók…

Gazdaság

Tízből négy etetőszék megbukott

Sok esetben talált hiányosságokat a fogyasztóvédelem. Tízből négy etetőszék megbukott a fogyasztóvédelmi hatóság tesztjén.

Megye

Előzésből karambol Vásárhely és Szeged között

Jelentős a kár mindkét autóban, de a szalagkorlát is megsérült – írja a Délmagyar.

 

Kategória ajánló