Tűzfalcsoport hírek

Közélet › Tűzfalcsoport

Valótlanságokat állítanak a nemzetközi szervezetek Magyarországról

19.09.12 15:31

Köztudott, hogy a hazánk elleni támadásoknál az álcivil szervezetek épp úgy, mint Brüsszel gyakorta hivatkoznak nemzetközi agytrösztök felméréseire – olvasható a Tűzfalcsoport legújabb bejegyzésében.

Tűzfalcsoport: A milliárdos sorozatos támadásai a kereszténység ellen

19.09.05 13:34

A milliárdos spekuláns nem egyszer világossá tette, hogy nem hisz Istenben, sőt, inkább magára tekint – ateista létére – egyfajta messiásként vagy istenként.

Növekvő antiszemitizmus: Nyugat-Európában már félnek a zsidók

19.08.30 23:12

Egyre többen arra hívják fel a figyelmet, hogy újjáéledt az antiszemitizmus, ám ezúttal a balliberális oldalon. Miközben a baloldaliak, és a liberálisok támogatják a migrációt, addig élesen elítélik Izraelt.

Kormánybuktatásra játszhat az Országos Bírói Tanács

19.06.17 18:02

Dührohamot kaphatott Vadász Viktor, amikor az Országgyűlés Igazságügyi Bizottsága ízekre szedte azt a beadványukat, amiben az Országos Bírósági Hivatal elnökének menesztését követelték.

EP-választás: A szuverenisták áttörése Európa szívében

19.05.29 15:55

A Tűzfalcsoport szemlézte a nyugati sajtóvisszhangokat az euroszkeptikus, bevándorlásellenes pártok jó szereplésével lezajlott európai parlamenti választás után.

A Trump–Orbán csúcstalálkozó a nyugati sajtóban

19.05.17 11:40

Az amerikai elnök és a magyar miniszterelnök hétfői washingtoni találkozója kapcsán a Tűzfalcsoport nemzetközi lapszemlét közölt.

A tőzsdemilliárdos eképpen akarja megbuktatni Trumpot

19.05.06 10:46

A mozgalom finanszírozása kapcsán elmerülhetünk a milliárdos és az Open Society dokumentumaiban, és feltehetjük a kérdést: vajon mi a kapcsolat közte és a „Nők Menete” között? 

Fox News: Soros szervezi a migránskaravánokat

19.04.12 14:54

Egy szélsőséges bevándorláspárti szervezet tegnap kitüntette Sorost - hívta fel rá a figyelmet a Tűzfalcsoport.

Bréking (fék)nyúz, 2019. március 22. – Tudósítás a másik valóságból

19.03.22 16:35

Az Origo és az MTI megírta, hogy Manfred Weber már a szélsőbaloldalnak udvarol. A Tűzfalcsoport.blog leleplezte, hogy Soros birodalma Brüsszellel közösen szervezi és támogatja a bevándorlást. A 888-tól megtudhatjuk, hogy az Európai Parlament olyan,…

A(z) "Tűzfalcsoport" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Így hazudnak a nemzetközi szervezetek Magyarországról

Köztudott, hogy a hazánk elleni támadásoknál az álcivil szervezetek épp úgy, mint Brüsszel gyakorta hivatkoznak nemzetközi agytrösztök felméréseire – olvasható a Tűzfalcsoport legújabb bejegyzésében.

Infotech

Tűzfalcsoport: Soros sorozatos támadásai a kereszténység ellen

A blog szerint vigyázni kell tehát a „hamis prófétákkal”, a magukat kereszténynek nevező, Soros által támogatott szervezetekkel.

Ismert személy

V4: Soros György szervezete már nyíltan beavatkozik az Európai Parlament ügyeibe

Soros György egyik szervezete felszólította az Európai Parlamentet, hogy akadályozza meg Trócsányi László kinevezését.

Politikus

LMP: A tét, hogy „zöld vagy klímaszkeptikus” polgármestereket választunk

A fideszes jelöltek tagadják a klímaváltozás problémáját, egy kommunista, sorosista ármánynak állítják be – jelentette ki Ungár Péter.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló