Tűzfalcsoport hírek

Közélet › Tűzfalcsoport

Soros élesítette titkos migrációs fegyverét

20.03.03 10:10

A Tűzfalcsoport azt írja, hogy Soros élesítette titkos migrációs fegyverét. A Nemzetközi Migrációs Intézet (International Migration Initiative – IMI) – amely a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) egyik hivatalos projektje – rejtett támadást indít a…

Milyen külföldi érdekeket szolgálnak a milliárdos emberei?

20.02.06 13:57

A Tűzfalcsoport szerint az anarchista, kommunista, sötétzöld és egyéb szervezetek délutáni programjaikon arra keresik a választ, hogy mi igazolja a törvénysértést.

Stratégiai pereskedők Soros pénzén akarnak háborút Gyöngyöspatán

20.01.10 17:16

Azért kapnak pénzt egykori SZDSZ-esek, hogy Magyarországot külföldön pereljék, ez derül ki a Tűzfalcsoport tényfeltáró

A 444 előbb a saját háza táján sepregessen!

19.12.10 19:04

A Tűzfalcsoport elemzése arról, hogy a 444.hu hírportálon milyen mértékben jelennek meg az „ellenzéki” és a „kormánypárti” cikkek.

Pikó: Józsefváros hivatalos Facebook-oldala egy ausztrál magánszemély tulajdonában volt

19.11.25 21:22

A VIII. kerület polgármestere már korábban beszámolt arról, hogy a hivatalosnak tekintett Facebook-oldalt eltulajdonították, és a kerület honlapjához sem férnek hozzá, mert nem kapták meg a belépéshez szükséges kódot.

Tűzfalcsoport: Lehull a lepel az egyik legkártékonyabb szervezetről

19.11.11 22:46

A Blogstar oldal felteszi a kérdést: lehet-e független az az oknyomozó portál, melynek egyik tulaja szoros kapcsolatban áll az egyik liberális ellenzéki párttal?

Liberális kettős mérce: mítosz vagy valóság?

19.10.22 16:17

Nem a szilárd meggyőződésen van a hangsúly, hanem azon, hogy ezeket a hitelveket ostorként csattogtassák mindazok felé, akik nem értenek velük egyet.

A tőzsdemilliárdos emberei több millió forintot költenek el Tarlós lejáratására

19.10.09 18:52

A Blogstar oldal szerint a tőzsdespekuláns egyik legismertebb katonája, Gulyás Márton. Ő működtet a kommunista fegyveres szabadcsapatokról elnevezett Partizán névre hallgató oldalakat.

A(z) "Tűzfalcsoport" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Soros élesítette titkos migrációs fegyverét

A Tűzfalcsoport azt írja, hogy Soros élesítette titkos migrációs fegyverét. A Nemzetközi Migrációs Intézet (International Migration Initiative – IMI) – amely a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) egyik hivatalos projektje –…

Ismert személy

Állhat-e a forint elleni támadás mögött a magát amorálisnak nevező Soros György?

A forint árfolyama szerdán ismét gyengült, noha a Magyar Nemzeti Bank keddi bejelentései nyomán a romló tendencia azonnal megfordult, s a magyar fizetőeszköz látványosan két százalékot erősödött.

Infotech

Miből és mennyit vásároljunk?

A vásárlási láz a szociológusok, a közgazdászok mellett a táplálkozástudományi szakembereknek is feltűnt. Mit és mennyit érdemes vásárolni? Papp Andrea táplálkozástudományi szakember, a Napi Táptudás blog vezetője a Kossuth…

Politikus

Buzizás a Parlamentben: Különbség van a szivárványosság és a keresztény hit között

  A dízelmozdony-szerelőből lett fideszes országgyűlési képviselő, Kovács Sándor szalonhomofób buzizással látta a legcélszerűbbnek elintézni a szakmai vitát. Ahogy arról a 444.hu beszámol, kedden este az Országgyűlés azt…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló