Tűzfalcsoport hírek

Közélet › Tűzfalcsoport

Tűzfalcsoport-elemzés a 444.hu elfogultságáról

19.12.10 19:04

Mielőtt a 444.hu más médiumokat elfogultsággal vádol, előbb a saját háza táján sepregessen – olvasható az oldal legújabb bejegyzésében.

Pikó: Józsefváros hivatalos Facebook-oldala egy ausztrál magánszemély tulajdonában volt

19.11.25 21:22

A VIII. kerület polgármestere már korábban beszámolt arról, hogy a hivatalosnak tekintett Facebook-oldalt eltulajdonították, és a kerület honlapjához sem férnek hozzá, mert nem kapták meg a belépéshez szükséges kódot.

Tűzfalcsoport: Lehull a lepel az egyik legkártékonyabb szervezetről

19.11.11 22:46

A Blogstar oldal felteszi a kérdést: lehet-e független az az oknyomozó portál, melynek egyik tulaja szoros kapcsolatban áll az egyik liberális ellenzéki párttal?

Liberális kettős mérce: mítosz vagy valóság?

19.10.22 16:17

Nem a szilárd meggyőződésen van a hangsúly, hanem azon, hogy ezeket a hitelveket ostorként csattogtassák mindazok felé, akik nem értenek velük egyet.

A tőzsdemilliárdos emberei több millió forintot költenek el Tarlós lejáratására

19.10.09 18:52

A Blogstar oldal szerint a tőzsdespekuláns egyik legismertebb katonája, Gulyás Márton. Ő működtet a kommunista fegyveres szabadcsapatokról elnevezett Partizán névre hallgató oldalakat.

Greta Thunberg - egy Soros által kihasznált gyerekkatona

19.10.09 15:46

A Tűzfalcsoport bemutatja a Greta-jelenség mögött meghúzódó gazdasági és politikai érdekeket, és az általuk felhasznált álnaiv, nihilista liberális közösségeket, amelyek minden eszközzel a nemzeteket és a nemzetállamokat bontanák le.

Valótlanságokat állítanak a nemzetközi szervezetek Magyarországról

19.09.12 15:31

Köztudott, hogy a hazánk elleni támadásoknál az álcivil szervezetek épp úgy, mint Brüsszel gyakorta hivatkoznak nemzetközi agytrösztök felméréseire – olvasható a Tűzfalcsoport legújabb bejegyzésében.

Tűzfalcsoport: A milliárdos sorozatos támadásai a kereszténység ellen

19.09.05 13:34

A milliárdos spekuláns nem egyszer világossá tette, hogy nem hisz Istenben, sőt, inkább magára tekint – ateista létére – egyfajta messiásként vagy istenként.

Növekvő antiszemitizmus: Nyugat-Európában már félnek a zsidók

19.08.30 23:12

Egyre többen arra hívják fel a figyelmet, hogy újjáéledt az antiszemitizmus, ám ezúttal a balliberális oldalon. Miközben a baloldaliak, és a liberálisok támogatják a migrációt, addig élesen elítélik Izraelt.

Kormánybuktatásra játszhat az Országos Bírói Tanács

19.06.17 18:02

Dührohamot kaphatott Vadász Viktor, amikor az Országgyűlés Igazságügyi Bizottsága ízekre szedte azt a beadványukat, amiben az Országos Bírósági Hivatal elnökének menesztését követelték.

A(z) "Tűzfalcsoport" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A 444 előbb a saját háza táján sepregessen!

A Tűzfalcsoport elemzése arról, hogy a 444.hu hírportálon milyen mértékben jelennek meg az „ellenzéki” és a „kormánypárti” cikkek.

Infotech

Továbbra sem tudni, hogy ki állhat az Angyal Ügyvédje blog mögött

A szocialista pártból ketten már a nyilvánosság elé álltak, hogy a bloggal kapcsolatban megzsarolták őket. Sőt Molnár Zsolt fel is jelentette egykori kollégáját.

Ismert személy

Olyan dolog történt a kelebiai migránskerítésnél, hogy azt még Soros György is megkönnyezné

Két elárvult kutyakölyköt találtak a határkerítés mellett a Készenléti Rendőrség határrendészei Kelebia térségében. A két kis szőrgombócot a biztos éh- és fagyhalál elől mentették meg a rendőrök.

Politikus

Dömötör Gyurcsánynak: "Ön a saját népére támadt, és nincs annyi videoblogos idétlenkedés, hatásvadász tinédzsercipő, ami ezt el tudná feledtetni"

A gazdaságpolitikáról, a színházakat érintő törvénymódosítási javaslatról, a magyar külpolitikáról, az illegális migrációról és a magyarországi nemzetiségekről is beszéltek a képviselők napirend előtt az Országgyűlésben…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló