Tusványosi beszéd hírek

Közélet › Tusványosi beszéd

Orbán fazont szab és betartja tusványosi szavát

19.07.27 10:18

A legtöbbször csak a kormányfő fejében van meg az, amit Tusnádfürdőn bejelent, csak vázlatok ezek, de kijelölik a kormányzat hosszú távú politikáját.

„A Gyurcsány-szekta lelki Trianont okozott”

19.07.27 10:03

A Gyurcsány-szekta lelki Trianont okozott a Kárpát-medencei magyarságnak – Semjén Zsolt e kijelentése volt ma a legerősebb Tusnádfürdőn. A részletekről beszámol Velkovics Vilmos.

Orbán „Tusványoson”: az illiberalizmus jelentése a keresztény szabadság

19.07.27 09:21

Magyarország miniszterelnöke a Fidesz kezdeti éveiről, Soros Györgyről és az illiberalizmusról is beszélt hagyományos "tusványosi" eszmefuttatása során.

Szánthó Miklós: Orbán Viktor országstratégiát ad Tusványoson

19.07.26 21:27

A miniszterelnök modellformáló, modelladó stratégiát nyújt, amely röviden az Isten, haza, család, munka címszavakkal szimbolizálható – közölte az Alapjogért Központ igazgatója.

Államalapítóként fogadták Orbán Viktort Tusnádfürdőn

19.07.26 18:18

A miniszterelnök Facebook-oldalán péntek este jelent meg az a videó, amelynek a tanúsága szerint megérkezett Tusnádfürdőre, ahol szombat reggel a  XXX. Bálványosi Szabadegyetemen fog előadást tartani. Azzal fogadták, hogy az erdélyieknek 90 évig…

Lovasi András: A szélsőliberálisok és a szélsőjobbosok ugyanúgy meg akarják mondani, hogyan viselkedjek

19.07.26 15:39

Általános lett a műveletlenség, feudális viszonyok felé tartunk - mondta a 444-nek a Tusványoson fellépő Lovasi András. Zenészként Magyarországon valószínűleg a NER-be ütközöl, az orfűi fesztiválon viszont nem játszották az Orbán-videót.

Tusványoson vitázott Orbán Balázs és Ungár Péter

19.07.26 13:27

A humán és reál oktatás fontosságától a Tusványosról távol maradó baloldali és liberális ellenzékiekig jutott el vitájában Orbán Balázs miniszterhelyettes és Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő a Bálványosi Szabadegyetemen.

Tusványos

19.07.20 09:48

Orbán Viktor a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén mondja el mit gondol a világban zajló folyamatokról.

A(z) "Tusványosi beszéd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A finnek már viccesnek találják, hogy Orbán ad leckét jogállamiságból

Hétfőn Budapestre jön Antti Rinne finn miniszterelnök, aminek az ad jelentős pikantériát, hogy Tusványos óta Orbán Viktor intésére orrba-szájba támadja a magyar propagandasajtó a szerintük súlyos demokratikus deficittel küzdő…

Politikus

Az Orbán-kormány 66 millió forintot ad egy jeruzsálemi múzeum bővítésére

A keddi Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint Orbán Viktor miniszterelnök 66 millió forint elkülönítését rendelte el, amelyet egy jeruzsálemi múzeum, a Terra Sancta bővítésére fordítanak.

Ország

Leváltja a román kormány a székelyeket szívató prefektust

A román kormány 28 prefektus leváltásáról döntött szerdai ülésén. Fotó: Pixabay A leváltott prefektusok között van Sebastian Cucu, Kovászna megye prefektusa is, aki perek tucatjait indította a székely és magyar szimbólumok…

 

Kategória ajánló