Turizmus hírek

Gazdaság › Turizmus

Októberig teltház lesz a Balatonon

21.04.15 12:13

Nem kérdés, mindenki várja a nyarat, és az enyhítéseket. A Tárki felmérése szerint a magyarok 61 százaléka tervez utazást idén, ha a járványhelyzet engedi, jó részük belföldön maradna.

Kata kedvezmény: Áprilisban is jár a vállalkozóknak

21.04.15 06:55

Márciusra és áprilisra sem kell megfizetni a kata adózási formával járó költségeket mintegy 120 ezer vállalkozásnak. Az adómentesség 10 milliárd forintot hagy az április elejéig zárva tartó üzleteknél, szolgáltatóknál, a vendéglátásban, a turizmusban, a…

Új terasznyitásra alkalmas területeket jelölnek ki Budapesten

21.04.14 18:43

A fővárosi önkormányzat jócskán elébe menve Orbán Viktor szerdai bejelentésének már márciusban meghirdette a turizmust és a vendéglátóipart segítő „újranyitási csomagját”.

A szűkös büdzsé ellenére is nívós rendezvényeket terveznek Zalakaroson

21.04.14 12:40

Habár nehéz időszakban lett a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője Ódor László, a szakember bizakodó a jövőt illetően, mert – mint mondta – kollégáival számos innovatív ötletet tartogatnak a tarsolyukban.

Az újranyitásra készül Hévíz

21.04.14 11:07

Szeretnék, ha Hévíz és környéke a fiatalabb generációk, az aktív középkorúak számára is a belföldi turizmus egyik legvonzóbb úti céljaként lenne ismert.

Gyula egymilliárd, Szarvas 730 millió forintot nyert el turizmusfejlesztésre

21.04.13 18:07

A gyulai önkormányzat egymilliárd, Szarvas városa pedig 730 millió forint támogatást nyert el turizmusfejlesztésre az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program forrásaiból (TOP) - tájékoztatta a Békés Megyei Önkormányzat kedden közleményben…

Csúcsra járhat idén a balatoni turizmus

21.04.13 10:01

Amint megvan az egységes és mindenki számára elfogadható, átlátható beutazási szabályrendszer, megindulhat a Magyarországra irányuló turizmus.

A(z) "Turizmus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Töretlen a kerékpárszállító vonatok népszerűsége a Balatonnál

Minden korábbinál népszerűbbé vált az elmúlt időszakban a kerékpáros turizmus. A vonattal biciklit szállítók száma a járványhelyzet és a kedvezőtlen tavaszi időjárás ellenére is 35 százalékkal haladta meg a 2019-es adatokat,…

Tudomány

Gulyás Gergely: Magyarország elsőként győzte le a járványt

Az emberek szabadságának gyorsabb visszanyerésével pedig a gazdasági növekedés is előbb indul meg – mondta Gulyás Gergely.

Nagyvilág

Új oldalt tesztel a TikTok, az álláskeresők örülni fognak

A legfiatalabb generáció a közösségi platformot is beveti, hogy munkát találjon, a TikTok pedig egy álláskereső weboldal létrehozásával segítené a munkát kereső felhasználókat.  A koronavírus-járvány idején tömegek veszítették el a…

Magyar település

Ennyit lehet keresni nyáron a balatoni Lidl boltokban

Eladókat keres határozott időre a balatoni boltjaiba az üzletlánc.

 

Kategória ajánló