Turizmus hírek

Gazdaság › Turizmus

Új igazgató a sárvári fürdő élén

19.12.08 13:25

December 1-jétől Kántás Zoltán a sárvári fürdő ügyvezető igazgatója. A szakember korábban a Szombathelyi fürdőt vezette - írja a turizmus.com.

Ismét meghirdetik a Hazajáró Kupát

19.12.07 10:46

A cél a Kárpát-medencei magyarság összetartozásának erősítése, elsősorban a honismeret és a turizmus eszközeivel.

3Téma – Jónás Balázs

19.12.04 19:47

Minden szállásadónak regisztrálnia kell a Magyar Turisztikai Ügynökség által újonnan bevezetett elektronikus adatszolgáltató rendszerébe. A magán szálláshelyek esetében ezt legkésőbb 2019. december 31-ig tehetik meg a vendéglátók. A változtatás célja,…

Régen látott mélyponton a gáz ára

19.12.03 13:22

Az Európába szállított orosz gáz ára 15 éves mélypontra esett, ami persze átlagár, így azok az országok, mint például Magyarország, amelyek hosszú távú megállapodás alapján vásárolják az energiahordozót, nem feltétlenül látják hasznát ennek.

Az őszödi volt kormányüdülőt is privatizálja az állam

19.12.02 19:34

Balatoni nyaralók privatizálásába kezdett a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.), ami a Turizmus 1. névre keresztelt ingatlancsomagban több nyaralót bocsátott licitre, míg a második hullámban egy nagy ingatlancsomagot rakott össze, aminek a…

Megújult a szállodává alakított ikonikus épület

19.11.29 12:49

Turisztikai rekordév volt a tavalyi, és az idén is megdől minden turizmussal kapcsolatos rekord – mondta Szijjártó Péter tegnap a Párisi Udvar Hotel Budapest szálloda hivatalos megnyitóján.

Csak úgy rongyolt a turizmus és a transzport

19.11.29 09:55

A szolgáltatások csaknem 3 milliárd euró exporttöbbletet termeltek a harmadik negyedévben, a szférát az említettek húzták a legjobban.

Új tulajdonoshoz került a Neckermann magyar cége

19.11.28 18:40

A Thomas Cook és az osztrák leányvállalatának csődje után új tulajdonoshoz kerül a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft.

A(z) "Turizmus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Új igazgató a sárvári fürdő élén

December 1-jétől Kántás Zoltán a sárvári fürdő ügyvezető igazgatója. A szakember korábban a Szombathelyi fürdőt vezette - írja a turizmus.com.

Életmód

ECTAA-közgyűlés Ras Al Khaimah-ban

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének képviselője, Hajdú Attila is részt vesz az ECTAA következő közgyűlésén az Egyesült Arab Emírségekhez tartozó Ras Al Khaimah-ban.

Gazdaság

Magyar település

“A csendet belül kell megteremtenünk” – interjú a tihanyi perjellel

Közvetlen, mély gondolatokkal és ünnepi meghittséggel teli interjú készített a likebalaton.hu Mihályi Jeromos atyával, a tihanyi perjellel. Beszélt az adventi várakozás belső békéjéről, a balatoni kötődéséről és a régmúlt gyermekkorok…