Turizmus hírek

Gazdaság › Turizmus

Heti makronaptár – Államháztartási adatok érkeznek a jövő héten

Ma 05:58

A következő héten a Központi Statisztikai Hivatal nem tesz közzé jelentést, így az egyetlen fontosabb adat a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatója lesz az államháztartás tavaly decemberi és egész éves helyzetéről. A PM pénteken publikálja…

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Tegnap 09:55

Turizmus kategóriában a repjegy.hu nyerte Az „Év Honlapja” minőségi díját. A zsűri elsősorban az oldal 2020-as megújulását díjazta.

Nyárig is zárva maradhatnak az éttermek

21.01.15 13:56

Nyárig zárva tarthatják az éttermeket, a szállodákat és a múzeumokat - erről beszélt a Miniszterelnökséget vezető miniszter az RTL Híradónak. 

A járvány ellenére is számos sikert könyvelhet el Heves megye

21.01.15 07:07

Dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke tartott évértékelőt csütörtökön a Megyeházán, ahol felvázolta a következő évek fejlesztési prioritásait.

Hosszabbodik a karantén, ereje végén a vendéglátás és a turizmus Európában

21.01.14 07:42

Bezárkózással próbálják megállítani az új típusú koronavírus mutációinak terjedését az európai államok, de kevés sikerrel. A kis- és középvállalkozások agonizálnak a karanténban, sok vendéglátós heteken belül kénytelen lesz végleg lehúzni a rolót.

Megint milliárdokat osztottak titokban a fideszes holdudvarnak

21.01.13 07:40

Ismét milliárdokat osztottak szét titokban volt fideszes minisztereknek, tanácsadóknak és a holdudvarnak, és önkormányzati szinten is csak a kormánypártiak kaptak támogatásokat - írja a 24.hu.

A(z) "Turizmus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Elemzők szerint a korlátozások megszűnése után gyorsan élénkülhet a turizmus

A járványügyi korlátozások megszüntetése után gyorsan élénkülhet a turizmus belföldön az Mti-nek nyilatkozó makrogazdasági elemzők szerint, akik a Központi Statisztikai Hivatal (Ksh) legfrissebb adatairól kiemelték:

Életmód

Ezt tudjuk eddig a Magyarországon megjelent vírusmutációról

Száz kiválasztott reprezentatív mintából 5 esetben igazolták pécsi virológusok a koronavírus új, fertőzőbb változatát, minden esetben utazási előzmény nélkül, ez helyi terjedést jelent.

Nagyvilág

Ezt tudjuk eddig a Magyarországon megjelent vírusmutációról

Száz kiválasztott reprezentatív mintából 5 esetben igazolták pécsi virológusok a koronavírus új, fertőzőbb változatát, minden esetben utazási előzmény nélkül, ez helyi terjedést jelent.

Tudomány

Závecz: Orbán válságkezelését leosztályozták a magyarok

A magyar lakosság a kormány járványügyi tevékenységét egységben látja, az egészségi és a gazdasági válságkezelésre is 2,7-es átlagosztályzatot adott – írta a Závecz Research.

 

Kategória ajánló