Tüntetés hírek

Közélet › Tüntetés

Díszpolgárrá avatták a leköszönő iskolaigazgatót Toronyban – fotók

21.06.22 13:04

Utolsó tanévét zárta le szombaton a Toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola igazgatója, Fülöp István. Nyugdíjba vonulása alkalmából a település vezetése díszpolgári címmel tüntette ki.

Jobb a diákokkal, mint egyedül az Apáczai-díjas nevelő szerint

21.06.20 14:10

Apáczai Csere János-díjjal tüntették ki a kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium biológia–kémia szakos tanárát, Miklós Endrénét.

Duray Miklós kapta a Pro Probitate-díjat

21.06.18 16:19

Duray Miklós vehette ma át a Pro Probitate – Helytállásért-díjat, amelyet a felvidéki magyar nemzeti közösség érdekében kifejtett közéleti tevékenységéért és helytállásáért ítéltek neki. A díjátadó Komáromszentpéteren volt. 

Most először szólalt meg A Gyűrűk Ura elfeledett színésze, akit a stáblistán sem tüntettek fel

21.06.18 10:58

A Gyűrűk Ura filmeket leforgatni legalább olyan kemény meló lehetett, mint amilyen keménynek a filmben látható csaták vagy a végeláthatatlan vándorlás tűnnek. Peter Jackson trilógiája igazi kultfilm státuszt ért el az évtizedek során, amelynek fontosabb…

Msúsz: sportújságírókat díjaztak a Városligeti Műjégpályán

21.06.18 10:25

Illusztris és egyben stílszerű színhelyen, a Városligeti Műjégpálya épületében, a labdarúgó Eb hivatalos szurkolói zónájában zajlott a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) idei közgyűlése és díjátadója. Szöllősi György elnök (egyben a Nemzeti…

Országos tüntetést szervez a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

21.06.18 09:19

Június 15-éig kérdőívet tölthettek ki a kamara honlapján az egészségügyben dolgozók, amellyel felmérték, hogy hány százalékuk lenne hajlandó a demonstrációra. Balogh Zoltán, a köztestület elnöke szerint még a nyáron sor kerül a tüntetésre.

Közleményben reagált az HBO az országgyűlés tegnap elfogadott törvényjavaslatára

21.06.16 10:52

Tegnap számoltunk be arról, hogy az országgyűlés elfogadta azt a törvényjavaslatot, mely lehetetlenné teszi bizonyos televíziós műsorok, mozifilmek és sorozatok 18 éven aluliak számára történő bemutatását, köztük olyanokét is, mint a Bosszúállók, a…

A(z) "Tüntetés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Díszpolgárrá avatták a leköszönő iskolaigazgatót Toronyban – fotók

Utolsó tanévét zárta le szombaton a Toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola igazgatója, Fülöp István. Nyugdíjba vonulása alkalmából a település vezetése díszpolgári címmel tüntette ki.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Ország

Az EU célzott gazdasági szankciókat vezet be Fehéroroszország ellen

Az uniós tagállamok kormányait tömörítő Tanács csütörtökön megkezdte a szankciók bevezetését a fehérorosz gazdaság kulcsfontosságú ágazatait érintően, fokozva a nyomást az Aljakszandr Lukasenka vezette rezsimre.

Tudomány

Tizenhét egyesület látogatott el a fehérvári Orka Kupára

A koronavírus-járvány 2020-ban meghiúsította a szinkron­úszó Orka Kupa megrendezését, idén azonban a fehérvári egyesület már meg tudta szervezni az eseményt.

 

Kategória ajánló