Tunézia hírek

Ország › Tunézia

Tunézia készen áll és biztonságos

20.06.16 12:37

2016-os tunéziai látogatásunk óta visszavágyunk az országba, melynek első kézből tapasztaltuk meg a vendégszeretetét, finom ételeit, tengerpartjait és csodás építészetét is. Mivel az ország jó egészségügyi stratégiát alkalmazott az idei járványidőszak alatt,…

Tunézia #ready-and-safe

20.06.09 10:42

Tunézia olyan egészségügyi stratégiát alkalmazott a Covid-19 válság kezelése során, mely a hatékonyság, a megelőzés és a biztonság szempontjából a világ élvonalába emelte az országot.

Tunézia biztonságos és készen áll a június 27-i határnyitásra

20.06.03 18:55

A Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal tájékoztatása szerint Tunézia olyan egészségügyi stratégiát alkalmazott a Covid-19 válság kezelése során, amelynek köszönhetőn ma nagyon biztonságos desztinációnak számít.

Fiatal tunéziai bűnözők indultak meg Európába

20.05.26 19:31

Újra a tunéziai bűnszervezetek irányítják a migrációt, ezért fiatal, büntetett előéletű migránsok érkeznek az összeroppanás szélén lévő Olaszországba.

3 milliárd eurónyi kedvezményes kölcsönt ajánl partnerországainak az EU

20.04.22 16:25

Albánia, Bosznia-Hercegovina, Grúzia, Jordánia, Koszovó, Moldova, Montenegró Észak-Macedónia, Tunézia és Ukrajna részesülne a csomagból, amit az IMF támogatásával nyújtana az unió.

A(z) "Tunézia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Elítéltek egy biológiai fegyverrel merényletre készülő iszlamista nőt Németországban

A 44 éves német nő 31 éves tunéziai származású férjével pokolgépes merényletet készített elő 2018-ban Kölnben.

Közélet

Ki kell állni mellettük

A Brassói Bíróság július 2-án ismét elutasította a terrorista bűncselekmény elkövetésének kísérletével vádolt, és az erre utaló bizonyítékok hiányában is 5 év letöltendő fegyházra ítélt Beke István feltételes szabadlábra helyezési…

Közélet

Több mint kétszázötven határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Az elmúlt héten az ország területén 511 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza.

Ország

Szoboszlai véletlenül elárulta magát: az olaszok szerint már tudja, hova igazol

A nápolyiak és a milánóiak is úgy vélik, hogy a magyar szupertehetség már döntött a jövőjéről. Vagyis minden jel arra mutat...

 

Kategória ajánló