Tudományos fantasztikus hírek

Tudomány › Tudományos fantasztikus

A pedagógusok 87 százaléka nem szeretne visszatérni a jelenléti oktatáshoz hétfőn

Ma 05:07

A pedagógusok 87 százaléka nem szeretne visszatérni a jelenléti oktatáshoz április 19-én, azonban ha ezt mégis visszavezetik, 54 százalékuk bemenne a munkahelyére és megtartaná az óráit – derül ki a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és a 21…

Pénteken eldől, hogy meddig tart a kijárási tilalom

Tegnap 14:01

A kijárási tilalmat érintő változásokról a kormány pénteken fog tárgyalni. Ezt a szerdai kormányülés után jelentette ki Jaroslav Naď (OĽANO) védelmi miniszter azzal összefüggésben, hogy jövő héten esedékes bizonyos óvintézkedések lazítása.

Putyin: Moszkva kész együttműködni a világűrben

21.04.12 07:07

Az orosz elnök szerint Oroszországnak méltó módon meg kell őriznie státusát a vezető űr- és nukleáris hatalmak között, mert „az űrágazat egyenesen kapcsolódik a védelmihez”.

Koronavírus: újabb, súlyos következményről számoltak be a kutatók

21.04.11 10:07

Neurológiai, pszichológiai jellegű problémákkal küzd a koronavírusból felépülők 34 százaléka még fél évvel felgyógyulását követően is - idézi a Lancetben publikált kutatást az Infostart.

A(z) "Tudományos fantasztikus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Fantomszagokat érez számos koronavírusos beteg

Sok koronavírusos betegnek elment a szaglása, de közben fantomszag, azaz egy olyan szag jelentkezik, ami valójában nincs is ott - írja a Ripost. Hónapokig éreznek kellemetlen szagokat A lap több…

Tudomány

Nagyon aggódik a klímaváltozás miatt az MNB

Az MNB online zöld konferenciát rendez 2021. április 21-én. A rendezvényen az előadások és beszélgetések központjában a jegybank új, pénzügyi intézményeknek szóló Zöld Ajánlása áll.

Infotech

Az univerzum valójában egy önmagát tanulmányozó mesterséges intelligencia?

Microsoftnál dolgozó fizikusok úgy gondolják, hogy az univerzum egy önállóan tanuló gép. A Microsofttal kapcsolatban álló kutató az arXiv számára előnyomtatási cikket tett közzé „Az autodidakta univerzum" címmel. A…

Tudomány

Fekete-Győr András a kínai nagykövetnek írt a Fudan-beruházás miatt

Az LMP a kommunista Kína gyarmatosítási törekvéseit látja a Diákváros helyén tervezett egyetem megvalósulásában.

 

Kategória ajánló