Tudományos fantasztikus hírek

Tudomány › Tudományos fantasztikus

Különleges madarat keresnek magyar kutatók Albániában

Ma 15:12

A tavalyi expedícióról egy albán televíziós összeállítás is készült. A tervek szerint Tiranában kap majd helyet egy fotókiállítás.

Ezt minden dohányosnak tudnia kell

Ma 12:50

Jelentős kockázatot jelent a passzív dohányzás, egy japán kutatás szerint a munkahellyel rendelkező tüdőrákosok több mint 30 százaléka passzív dohányos.

Felmérés: ekkora most a magyarok elfogadottsága a román társadalomban

Ma 07:56

A két évvel ezelőtti szinthez képest csökkent a magyarok elfogadottsága és megbecsültsége a román társadalomban - derült ki a bukaresti Elie Wiesel Országos Holokausztkutató Intézet által rendelt közvélemény-kutatásból.

Havi négyszázezer nettó fixszel, az ember könnyen viccel?

Ma 06:43

A következő tíz évben is rengeteg fiatal tervez külföldi munkavállalást – derül ki a BT (British Telecommunications) magyarországi regionális szolgáltató központja által ismertetett, a Medián által készített országos felmérésből. A kutatást a 14-25 éves…

Súlyos betegség fenyegeti a magyar lakosság háromnegyedét

Ma 05:52

Magyarország lakosságának csaknem háromnegyede a szükségesnél kevesebb kalciumot fogyaszt – ismertette a Magyar Idők a Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaság (MOOT) reprezentatív kutatásának eredményét.

Diabétesz Világnap: cukorbetegségről, nem csak cukorbetegeknek

Ma 02:07

A Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete egy sikeres pályázatnak köszönhetően több településen is oktatóprogramot valósíthat meg Cukorbetegségről, nem csak cukorbetegeknek címmel.

A(z) "Tudományos fantasztikus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
Climate Change / Last ChanceHungry for science - sheeps at the congress Center in Heidelberg / Birkák a heidelbergi konferencia-központnál - tudományra éhesenWestern blotLabCovergirl (and boy)Melyik országnak vannak a legjobb fejlesztői?Melyik országnak vannak a legjobb fejlesztői?Színház / TheatreKémia / ChemistryGateway to Space - Nemzetközi Űrkiállítás

Kapcsolódó témák

Tudomány

Európa édesvíz-háztartásán is nyomot hagy a klímaváltozás

Tartós szárazságot okozhatnak a változások Dél-Európában.

Közélet

Palkovics “megdöbbent”, felülvizsgálná a Színművészeti Egyetem etikai kódexét

Az oktatási államtitkár szerint minden olyan eset, ami túlmegy a normális oktató-növendék viszony keretein, büntetőjogi kategóriába tartozik és akként is kell kezelni.

Közélet

Me too - így ússzák meg a magyar szexragadozók

Az MTA kutatója szerint sokszor a rendőrségen beszélik le az áldozatokat arról, hogy feljelentést tegyenek.

Tudomány

A gépek forradalmát hozhatja a dráguló munkaerő

Magyarország mellett az egész régióban jelentősen emelkednek a bérek, részben a munkaerőhiány miatt. Ugyanakkor nemzetközi példák is vannak, például Kína ma már sokkal drágább ország, mint a kétezres évek elején. A…

 

Kategória ajánló