Tüdőgyulladás hírek

Életmód › Tüdőgyulladás

A koronavírusos eseteknél tovább tart a tüdőgyulladás

21.01.14 16:56

Az új típusú koronavírus okozta tüdőgyulladás súlyos komplikációit a betegség hosszú lefolyása okozhatja, nem pedig az, hogy egy jóval súlyosabb betegségről van szó.

Kiderült, hogy a koronavírus okozta tüdőgyulladás miért járhat súlyosabb komplikációkkal, mint más tüdőgyulladások

21.01.13 09:52

Más tüdőgyulladásokkal összehasonlítva az új típusú koronavírus okozta tüdőgyulladás súlyos komplikációit a betegség hosszú lefolyása okozhatja, nem pedig az, hogy egy jóval súlyosabb betegségről van szó - vélik az amerikai Északnyugati Egyetem…

A koronavírus "elrabolja" a tüdő saját immunsejtjeit

21.01.12 23:47

Más tüdőgyulladásokkal összehasonlítva az új típusú koronavírus okozta tüdőgyulladás súlyos komplikációit a betegség hosszú lefolyása okozhatja, nem pedig az, hogy egy jóval súlyosabb betegségről van szó - vélik az amerikai Északnyugati Egyetem

Elhunyt John le Carré író, aki együtt dolgozott a titkosszolgálattal

20.12.15 07:05

Elhunyt John le Carré, a második világháború utáni brit kémregény-irodalom egyik leghíresebb írója. Családjának hétfő hajnali bejelentése szerint John le Carrét 89 éves korában, rövid betegég után érte a halál még szombaton. Az író a tájékoztatás szerint…

Szentpétervár kórházai nem bírnak a betegáradattal

20.12.13 19:19

Rekord született a kórházi betegek felvétele számában - írta Dmitrij Liszovec, az orosz nagyváros egészségügyi bizottságának elnöke.

Böjte atya: Azt hittem, megfulladok!

20.12.10 05:34

Böjte Csabának kétoldali tüdőgyulladása lett a koronavírustól, a budapesti kórházban ezért oxigénre szorult.

A(z) "Tüdőgyulladás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

A koronavírusos eseteknél tovább tart a tüdőgyulladás

Az új típusú koronavírus okozta tüdőgyulladás súlyos komplikációit a betegség hosszú lefolyása okozhatja, nem pedig az, hogy egy jóval súlyosabb betegségről van szó.

Nagyvilág

Ezt tudjuk eddig a Magyarországon megjelent vírusmutációról

Száz kiválasztott reprezentatív mintából 5 esetben igazolták pécsi virológusok a koronavírus új, fertőzőbb változatát, minden esetben utazási előzmény nélkül, ez helyi terjedést jelent.

Tudomány

Závecz: Orbán válságkezelését leosztályozták a magyarok

A magyar lakosság a kormány járványügyi tevékenységét egységben látja, az egészségi és a gazdasági válságkezelésre is 2,7-es átlagosztályzatot adott – írta a Závecz Research.

Ország

Erősödik a politikai vita a kínai vakcina miatt

Kásler Miklós szerint a koronavírus elleni vakcina nem pártpolitikai kérdés, a DK szerint csak olyan vakcinával kellene oltani az időseket, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség is jóváhagy.

 

Kategória ajánló