Trócsányi László hírek

Politikus › Trócsányi László

Von der Leyen meghallotta, amit Magyarország mond

19.07.22 07:24

Amikor jogállamról vitatkozunk, akkor biztosítani kell, hogy a tagállamok egyenlő mérce alá essenek – hangsúlyozta a Magyar Hírlapnak Trócsányi László fideszes EP-képviselő.

Varga Judit: lehullanak az észérvek az ellenfelekről

19.07.19 11:12

Készül a 7-es cikkellyel kapcsolatos meghallgatásra az új igazságügyi miniszter. Varga Judit az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: tisztességes eljárást vár az unió tagállamaitól.

Dömötör Csaba: Nagy vitákra számít a kormány az EU-ban

19.07.18 10:54

Dömötör Csaba úgy fogalmazott: a vitákban „az ideológiai indíttatású politikai boszorkányüldözés” sem kizárt, de – tette hozzá – hazánk jó biztosjelöltet állított Trócsányi László személyében.

Ujhelyi: a Fidesz azért „hisztizik”, mert „Trócsányiból nem lesz uniós biztos”

19.07.14 10:27

Az MSZP EP-képviselője szerint „a kormánypárt verbális fogdmegjei az elmúlt napokban hazaárulást kiáltottak, amiért az ellenzéki magyar EP-képviselők is kiálltak a fideszes EP-tisztségviselők bojkottja mellett”, miközben a Fidesz „téglánként bontotta…

Feltételekkel ugyan, de két EP-frakció támogatja von der Leyent

19.07.12 12:45

Közzétette feltételeit a szociáldemokrata és a liberális-centrista európai parlamenti képviselőcsoport, amelyek teljesülése esetén támogatják jövő héten Ursula von der Leyen német védelmi miniszter jóváhagyását az Európai Bizottság élére - jelentette a…

Nem túl rózsásak Trócsányi kilátásai

19.07.10 11:57

A Die Presse úgy tudja, nem túl rózsásak Trócsányi László kilátásai a biztosi megbízatást illetően - írja a Népszava.

Küzdeni kell a kettős mérce ellen

19.06.29 07:08

Öt év után távozik az Igazságügyi Minisztérium éléről Trócsányi László. A leendő EP képviselő a Magyar Nemzetnek elmondta: sikerként élte meg többek között az új eljárásjogi törvények megalkotását és bevezetését.

A(z) "Trócsányi László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Bagoly mondja verébnek: Szabó Tímea egyszerűen trógernak nevezte Trócsányi Lászlót (videóval!)

A szerdai plenáris ülésen az országgyűlési törvény módosítása kerül ma a T. Ház elé, az ellenzéki képviselők már a vita megkezdésekor bemutatták, miért is van erre szükség. A Demokratikus Koalíció jeles képviselői most sem bírták ki,…

Politikus

27 ügyvédi irodának fizetett százmilliókat Erzsébetváros fideszes vezetése

Bruttó százezer forintos ügyvédi órabér jogi konzultációért, havi 300 ezer forint a kerületi média jogi szempontú figyeléséért.

Közélet

Nem kéne annyira diszruptívnak lenni, üzeni a Bosch vezére

A Bosch csoport elnöke szerint az Európai Bizottság által kidolgozott, Ursula von der Leyen bizottsági elnökhöz köthető zöld megállapodás (Green Deal) a német autóiparra nézve végzetes.

Közélet

A halfogyasztás megduplázását tervezi az agrártárca

Nő a magyarországi halfogyasztás az utóbbi tíz évben, de még mindig messze az európai uniós átlag alatt van – mondta Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára.

 

Kategória ajánló