Trócsányi László hírek

Politikus › Trócsányi László

Közlemény: kiderült, mi az igazi bűne Trócsányinak

19.09.30 13:28

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint a bevándorláspárti képviselők nem tűrik, hogy legyen egy olyan bizottsági tag, aki lezárta a határt a bevándorlók előtt.

Új biztosjelöltet fog kérni Magyarországtól Ursula von der Leyen

19.09.30 13:21

Új biztosjelöltet fog kérni Magyarországtól Trócsányi László és Romániától Rovana Plumb helyett az Európai Bizottság megválasztott elnöke, de még várja az Európai Parlament (EP) elnöke, David Sassoli hivatalos levelét az EP jogi bizottságának…

Deutsch Tamás: Azért támadják Trócsányit, mert ő a magyar Salvini

19.09.29 13:49

Kommunista időket idéző politikai lincselés történt az Európai Parlament jogi bizottságában – mondja Deutsch Tamás, aki szerint A tanú című filmet idéző döntés született Trócsányi Lászlóról.

Koncepciós eljárásban hurcolták meg Trócsányit

19.09.29 07:55

Kovács Zoltán szerint az internacionalista, bevándorláspárti erők bosszúból nem akarják engedni, hogy Trócsányi László személyében olyan ember kerüljön az Európai Bizottságba, aki aktív szerepet játszott Magyarország határainak megvédésben.

Ő lehet Orbán Viktor B-terve, ha bukik Trócsányi

19.09.27 20:52

Várhelyi Olivér, a brüsszeli magyar állandó képviselet vezetője lehet Orbán Viktor B-terve, ha Trócsányi László biztosjelöltségét elutasítják – értesült diplomáciai forrásból az Eurológus. A magyar biztosjelölt sorsa a jövő hét elején dőlhet el.

A(z) "Trócsányi László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Bagoly mondja verébnek: Szabó Tímea egyszerűen trógernak nevezte Trócsányi Lászlót (videóval!)

A szerdai plenáris ülésen az országgyűlési törvény módosítása kerül ma a T. Ház elé, az ellenzéki képviselők már a vita megkezdésekor bemutatták, miért is van erre szükség. A Demokratikus Koalíció jeles képviselői most sem bírták ki,…

Politikus

Rendkívüli: Hirtelen elkezdték önteni a magyar közpénzt az erdélyi színházakra

Miközben itthon a parlament viharos gyorsasággal készül megszavazni a kulturális életet átalakító kormányzati előterjesztést, a magyar kormány és a mögötte álló Fidesz egyre fontosabb szereplője lesz az erdélyi magyar…

Közélet

Folytatódott a nyugdíjreform elleni közlekedési sztrájk Franciaországban

A francia kormány, amely az Európai Bizottság támogatását élvezi a reformot illetően, elengedhetetlennek tartja a nyugdíjrendszer átalakítását és egységesítését.

Közélet

A momentumos Cseh Katalin már nem is tagadja: csak azért van az EP-ben, hogy Magyarországnak ártson

Soha senki nem merészkedett el addig, mint Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti (EP) képviselője, aki a napokban az ATV Egyenes Beszéd című műsorában értékelte Várhelyi Olivér kinevezését.

 

Kategória ajánló