Trianon hírek

Közélet › Trianon

Diákok figyelem! – Még lehet jelentkezni a 'Trianon emlékezete 1920-2020' vetélkedőre

20.03.04 10:22

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Honismereti Egyesület és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktár Bizottság a Trianoni békediktátum 100. évfordulójára emlékezve vetélkedőt hirdet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében…

Na, végre! Toroczkaiék hatályon kívül helyezik Trianont

20.03.02 13:16

Azért nagyon ne lepődjünk majd meg, ha végül az egészből nem lesz semmi, csak mondjuk kilocsolnak pár üveg kólát a betonra tiltakozásul.

Trianon-emlékbizottság alakult ki Dombóváron

20.03.01 08:43

A civil kezdeményezés célja, hogy különböző rendezvényekkel emlékezzenek a békediktátum századik évfordulójára.

Majdnem hárommilliárdot kapott Schmidt Mária közalapítványa a trianoni emlékévre

20.02.29 12:02

Egy pénteken megjelent kormányrendelettel 10 339 288 00 forintot osztott szét itthoni és határon túli szervezetek között a kormány a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulójára rendezett Nemzeti Összetartozás Évére - írja a 444.hu.

Kövér: múlóban van a trianoni döntés okozta trauma

20.02.29 07:19

Egyetlen módon lehet meghaladni Trianon sokkját, ha egy új közép-európai egységben „oldjuk fel ellentéteinket" – jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken Nagykanizsán, a helyi református egyházközség által szervezett fórumon.

Kövér nagyon érdekeset mondott Trianonról

20.02.28 21:01

Egyetlen módon lehet meghaladni Trianon sokkját, ha egy új közép-európai egységben "oldjuk fel ellentéteinket" - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken Nagykanizsán, a helyi református egyházközség által szervezett fórumon.

Horthy Miklósra és a trianoni békediktátumra emlékezik a Mi Hazánk

20.02.27 17:06

A Mi Hazánk Mozgalom fáklyás felvonulást rendez Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulója alkalmából vasárnap a fővárosban, továbbá országos kampányt indít Trianon centenáriumán – jelentette be a párt alelnöke csütörtökön…

A(z) "Trianon" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Csokonai Vitéz Mihály, trigonometria és a trianoni békeszerződés az M5 csütörtöki oktatási sávjában

Csokonai Vitéz Mihály, trigonometria és a trianoni békeszerződés lesz a téma az M5 csütörtöki oktatási sávjában, amellyel a csatorna az otthon tanuló diákoknak igyekszik segíteni.

Ország

A Google megmutatja, hogy mennyire veszik komolyan Romániában a kijárási korlátozásokat

A koronavírus-járvány elleni harcban az egészségügyi szakembereknek jelentős segítséget nyújtó adatsort tett közzé a Google arról, hogy a lakosság az elmúlt időszakban mennyire tartotta be az úgynevezett társadalmi távolságtartást. A…

Esemény

Az izmozás hete

Azt állította Orbán Viktor miniszterelnök (Sátoraljaújhelyen, a nemzeti összetartozás napja alkalmából mondott beszédében), hogy „a második világháború után egész Közép-Európát, annak minden népét odadobták a…

Politikus

19 ezer forintos lakbért fizetett Voldemort felesége a vári lakásért

Az elítélt, korábbi fideszes parlamenti képviselő felesége egy XI. kerületi lakást cserélt be.

 

Kategória ajánló