Transparency International hírek

Közélet › Transparency International

Bod Péter Ákos: Korrupt ország. Na és?

21.02.04 16:50

A Transparency International, a korrupció felmérésével és elemzésével foglalkozó nemzetközi civil, nem-kormányzati szervezet (NGO) közzétette legújabb felmérését a világ állapotáról. Ezzel foglalkozott a magyar sajtó (egy része) is.

Orbánnak köszönhetően az EU legkorruptabb országa lettünk

21.01.30 08:27

A koronavírus-járvány közben akkora lopás-cunamit vezényelt le a Fidesz, hogy mára már nincs nálunk korruptabb ország az EU-ban - derül ki a Transparency International jelentéséből.

Martin József Péter: 2010 után az államot foglyul ejtették Magyarországon

21.01.29 20:00

A Transparency International rangsorában hazánk az Európai Unió legkorruptabb országai között van. A Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója szerint a kormány a válságkezelés során ráadásul még inkább helyzetbe hozta a…

A(z) "Transparency International" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Szijjártó Péter barátja ki van tiltva az USA-ból „hírhedt korruptsága” miatt

Az uniós szankcióktól viszont a magyar kormány megmentheti. Szijjártó Péter azért utazott el Bejrútba, hogy kiálljon a Hezbollah fő szövetségese mellett, aki a szankciók elől próbál kifarolni.

Közélet

A Transparency International szerint alapvetően téves a kormány helyreállítási terve

5800 milliárd forintot kaphat Magyarország az uniós helyreállítási alapból, a kormány hosszú dokumentummal bizonyítaná, jó helyre kerül a pénz. A civil szervezet azonban vitatja a korrupció elleni küzdelem hitelességét.

Budapest

Hadházy Ákos megkezdte büntetését

2020 tavaszán dudálva tüntettek az ellenzéki képviselők kezdeményezésére Budapesten: Szél Bernadett és Hadházy Ákos akkor a Facebookon jelezték, hogy a Lánchíd budai hídfőjénél lévő körforgalomban együtt dudálnak majd azokkal,…

Közélet

Felborult egy teherautó az M3-ason Bagnál

Az Index úgy értesült, hogy vezetőjét súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

 

Kategória ajánló