Traffipax hírek

Közélet › Traffipax

Fontos tudnivaló a traffipaxok használatáról

20.06.08 21:31

Visszatérő kérdés, hogy a rendőrség hol és hogyan jogosult ellenőrizni a KRESZ megengedett legnagyobb sebességre vonatkozó szabályait.

Traffipaxolást hozhat a korlátozás Budapesten is?

20.05.09 11:06

Az ausztriai Grazban lassan harminc éve hatályosak a budapesti főpolgármester által tervezetthez hasonló korlátozások, vagyis a főutakon 50, a mellékutcákban 30 kilométer/órás maximális sebességhatár. A G7 cikke szerint voltak döccenők.

Nyolc óra alatt negyvenkét gyorshajtót mértek be

20.02.10 09:40

Nyolc óra alatt negyvenkét gyorshajtót mért be a rendőrség traffipax készüléke Békéscsabán és környékén. A szabálytalan járművezetők közül kiemelkedik az az autós, aki a megengedett 90 helyett 140 km/óra feletti sebességgel hajtott. A…

A(z) "Traffipax" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A rendőrök is alig hitték el, mennyivel ment egy motoros nő a 8-as úton

Ránéztek a traffipax kijelzőjére, és leesett az álluk.

Megye

Az online adóbefizetésre buzdít a pécsi önkormányzat a járványhelyzet miatt

Közleményt adott ki hétfő délután a pécsi önkormányzat, miszerint az új koronavírus emelkedő esetszámait figyelembe véve a pécsi önkormányzat Adóhatósági Főosztálya arra kéri a pécsieket, hogy amennyiben lehetőségük…

Megye

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Rendőrségi hírek Fejér megyéből Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 21., h - 08:54 Garázdaság és lopás miatt történt rendőri intézkedések.

Magyar település

Zenemasinát akart lopni egy pár, lebuktak

A pár az önkiszolgáló kasszasoron akarta kicsempészni a lopott árút egy pécsi áruházból.

 

Kategória ajánló