Tóth Gabi hírek

Ismert személy › Tóth Gabi

A biodiverzitás tanyája

21.04.10 08:04

A diverzitás sokféleséget jelent, azon belül pedig szinte bármit, ami megfelelően változatos. De mit jelent ez a fogalom egy homokhátsági tanyán? Talán annál is többet, mint azt elsőre gondolnánk. A kerekegyházi Rendek Ökocentrumban nemcsak…

Nem hittük volna! Tóth Gabi élő adásban védte meg Tóth Andit

21.03.24 14:16

Pár hete még attól volt hangos minden, hogy Tóth Gabi nekiment egy zárt csoportban elhelyezett posztjával a szintén énekesnő Tóth Andinak. Ám úgy tűnik, azota sok minden változott kettejük között.

Új frizurát villantott Tóth Gabi

21.03.23 10:30

Növeszteni kezdte haját az énekesnő, legalább is erről árulkodik Instagram-oldalára feltöltött képe. Úgy tűnik megunta nagyon rövid frizuráját és valami változatosságra vágyott külsejét illetően. Azt pontosan nem tudjuk, hogy a végeredményt látjuk e vagy…

Tóth Gabi új frizurája nagyon vagány lett

21.03.21 09:46

Az énekesnő az otthonlét alatt egy új frizurával állt elő, ami bizonyos szempontból teljesen más, mint amit az utóbbi időben megszoktunk, de így is vagány.

A(z) "Tóth Gabi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Hatalmas büszkeség: egész Amerika Tóth Gabit hallgatta

Az énekesnő egy gyönyörű magyar népdallal képviselte hazánkat az európai béke és egység napja alkalmából rendezett gálán.

Ismert személy

Tóth Gabi két éve mondott igent férjének

A népszerű énekesnő, Tóth Gabi Instagram-oldalán számolt be követőinek arról, hogy férjének, Krausz Gábornak már két éve mondott boldogan igent a nagy kérdésre. Gabi egy nagyon romantikus fotót osztott meg férjével, amin…

Ismert személy

Mentális betegségéről vallott Tóth Andi

Őszintén elmondta, milyen szörnyű tünetei voltak.

Infotech

Tortillába tekert, isteni chili con carne

Hogyan legyen még tüzesebb a szombat este? Akkor is, ha otthon maradunk? Egy jó fűszeres, csípős chili con carne lehet a megoldás a Nem csak pite Instagram-oldal szerzője, Forgács Timi szerint.

 

Kategória ajánló