Tóth Bertalan hírek

Politikus › Tóth Bertalan

Tóth Bertalan: Az időseknek is jár a biztos megélhetés!

20.09.30 14:45

Az ún. svájci indexálás lényege, hogy nemcsak az inflációt, hanem az aktív keresők béremelkedését is figyelembe kell venni.

Kongresszus után is tisztogat az Mszp vezetése

20.09.25 08:28

Az immár Tóth Bertalan–Kunhalmi Ágnes vezette MSZP-ben tehát továbbra sem tűrik a kritikus hangokat.

Kunhalmi: Jót tenne az országnak, ha több nő dolgozna a politikában

20.09.22 08:25

Elsőként lapunknak adott interjút az Mszp szombaton megválasztott társelnöke, aki szerint a legfontosabb, amit mindenki elérhet, hogy az utódainak nagyobb esélyt teremt a jobb életre, mint amelyet ő maga él. Ma ez nincs, ezt vette el a Fidesz -…

Nagyon kiosztotta Orbán Viktort a parlamentben az MSZP társelnöke

20.09.21 20:22

„Rémisztőnek” nevezte Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke, a jövőt, amit Orbán Viktor miniszterelnök „szán a gyermekeinknek”. „Miért nem kormányoznak is egy kicsit?” – tette fel a kérdést hétfőn a Parlamentben, a miniszterelnöki évadnyitóra reagálva.

Bayer Zsolt: A Tóth Bertalan

20.09.20 10:04

Bizonyos Tóth Bertalan nevű senki, egy dupla nulla pedig visszavezeti az Mszp-t Gyurcsány altestébe.

Abcúg Mesterházy: demokratikus és erkölcsi deficittel az MSZP megsemmisülése felé

20.09.14 20:41

Fura dolog, ha egy tisztújításra készülő párt nem a győzelemre, a talpon maradásra, az ellenzéki pártok élbolyához való felzárkózásra tör, hanem eleve vesztésre játszik. Már pedig a szombaton kongresszusára készülő Magyar Szocialista Párt a jelekből ítélve…

A(z) "Tóth Bertalan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Tóth Bertalan: Európában tartjuk Magyarországot!

Akar-e Magyarország Európához tartozni? A kérdés első olvasatra talán nem is tűnik komolynak, hiszen hazánk EU-tagságának nincsenek számottevő ellenzői – írta Tóth Bertalan a Népszavában.

Politikus

Nacsa Lőrinc: A baloldal folyamatosan a kínai vakcinát támadta

A Jobbik, az MSZP, a DK, Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is leszólta a kínai vakcinát, amit most igazolt a WHO – emlékeztetett a KDNP-s politikus, Nacsa Lőrinc.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Politikus

Kunhalmi: A hazai baloldal versenyképtelen

Kunhalmi burkoltan bejelentette azt is, hogy Karácsony Gergely lesz az MSZP-Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson.

 

Kategória ajánló