Tóth Bertalan hírek

Politikus › Tóth Bertalan

„Jó látni, hogy mennyire összetartanak az emberek"

Ma 18:10

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke szerdán töltötte az első napot a PAPI - Program a Pécsi Idősekért önkénteseként, amely a legveszélyeztetettebb korosztályhoz tartozó pécsieket segíti, hogy minél kevesebb fertőzésveszélynek legyenek kitéve. A politikus a…

Orbánnak "tejhatalom", Gyurcsánynak túró

20.03.25 08:13

A magyarországi politikai ellenzék szerint nem szabad „tejhatalmat” adni Orbán kezébe. Ezzel riogatott mókásan az Mszp elnök Tóth Bertalan!  

Az MSZP több javaslatát is megvalósítja a kormány

20.03.18 17:31

Az MSZP elnöke üdvözölte, hogy pártja több javaslatát is megvalósítja a kormány a koronavírus-járvány miatt bejelentett gazdasági intézkedések között, ugyanakkor továbbiakat is sürgetett.

Tóth Bertalan: a felelősség az Öné, miniszterelnök úr!

20.03.17 09:52

Az MSZP támogatni fog minden olyan intézkedést a koronavírus-járvány ügyében, amely a magyar emberek biztonságát, egészségét és megélhetésük garantálását szolgálja – mondta Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és országgyűlési frakcióvezetője hétfőn, a…

Az MSZP javaslatcsomagot terjeszt a parlament elé - mutatjuk a részleteket

20.03.12 16:49

Az MSZP az egészségügyet, a munkavállalókat, az időseket és a gyerekeket érintő javaslatcsomagot terjeszt be a koronavírus miatt az Országgyűlésnek - közölte az ellenzéki párt elnöke, frakcióvezetője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Tóth…

A(z) "Tóth Bertalan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Nagy az összefogás Pécsen, az Mszp politikusa is beszállt az önkénteskedésbe

Tóth Bertalan Facebook-videóban mesélt első önkéntes-napjáról. A pécsi MSZP-s képviselő a PAPI program keretein belül önkénteskedett.

Politikus

Nagy az összefogás Pécsen, az Mszp politikusa is beszállt az önkénteskedésbe

Tóth Bertalan Facebook-videóban mesélt első önkéntes-napjáról. A pécsi MSZP-s képviselő a PAPI program keretein belül önkénteskedett.

Politikus

Koronavírus-fertőzött a győri polgármester

A fideszes Dézsi Csaba második tesztje lett pozitív, házi karanténba vonul. Ő az első ismert magyar politikus, aki elkapta a vírust.

Politikus

A bérvita nem aktuális, az elbocsátás viszont igen

Orbán Viktor kormányfő szerint most már nem bérharcot kell vívni, hanem a munkahelyeket megvédeni. Mázlija volt, aki még időben meg tudott állapodni a 2020-as béréről.

 

Kategória ajánló