Toshiba hírek

Márka › Toshiba

Végre elárulta a Toshiba is, hogy mely merevlemezei lettek lassabbak az SMR-től

20.04.30 09:38

Egy héttel az után, hogy lebuktak vele és több nappal azt követően, hogy a WD megtette már ezt, a napokban végre a Toshiba is elárulta, hogy mely merevlemezeit érinti az SMR miatti lassulási probléma. Ebből kiderül, hogy a cég az eddig tudottnál több…

Vérünk elárulja, rákosak vagyunk-e

19.11.27 04:33

Kilencvenkilenc százalékos pontossággal mutatható ki 13 ráktípus mindössze egyetlen vércseppből az új módszerrel, amelyet a Toshiba Corp. japán technológiai konszern fejlesztett ki.

Közel 700 millió dollárba került a 13 perces áramszünet

19.08.05 11:18

Összesen 630 és 678 millió dollár közötti kárt okozott a Toshiba és a Western Digital Japánban található gyárkomplexumának mindössze 13 perces leállása.

13 perc áramkimaradás miatt drágulhatnak az SSD-k

19.07.01 15:38

Június közepén áramkimaradást szenvedett el a Toshiba és a Western Digital közös gyára Japánban. A 13 percig tartó incidens elég volt ahhoz, hogy 6 000 000 000 GB-tal kevesebb memória kerüljön a piacra.

A(z) "Toshiba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Végre elárulta a Toshiba is, hogy mely merevlemezei lettek lassabbak az SMR-től

Egy héttel az után, hogy lebuktak vele és több nappal azt követően, hogy a WD megtette már ezt, a napokban végre a Toshiba is elárulta, hogy mely merevlemezeit érinti az SMR miatti lassulási probléma. Ebből kiderül, hogy a…

Ország

Különböző vésztervek vannak az olimpiai rendezésre

Koike Juriko, Tokió kormányzója szerint szükségessé válhat „egyszerűsített” olimpia megrendezése.

Márka

7 év alatt félmilliárdnál is több GPU-t szállított le az AMD

A teljesítmény igen impozáns, ám az Intel még ennél is több GPU-t szállított le az elmúlt időszakban, hála annak, hogy szinte minden klienspiaci Intel processzorban található iGPU.

Infotech

Hamarosan mindenkihez megérkezik a Microsoft új, gyorsabb, kezesebb böngészője

Ígéretekének megfelelően megkezdi a Chromium alapú Edge böngésző automatikus terjesztését a Microsoft, amely ezután már a Windows Update részeként érkezik meg a számítógépekre.

 

Kategória ajánló