Toronto hírek

Nagyvilág › Toronto

A Rudapithecus képes lehetett az emberhez hasonlóan felegyenesedve állni

Ma 01:49

A rudabányai lelőhelyről ismert Rudapithecus hungaricus képes lehetett a mai emberhez hasonlóan felegyenesedve állni – állapították meg amerikai és kanadai kutatók egy különösen ritka leletnek számító, 10 millió éves medencecsont…

A házban felejtette portréját a betörő

19.09.11 04:04

Gary Lambe miközben betört egy torontói kereskedelmi épületbe, minden ehetőt felfalt, majd ki tudja, hogy milyen indíttatásból, de lefénymásolta a saját arcát, majd a róla készült "portrét" a tetthelyen felejtette.

Ezek az útvonalak számítanak a legnagyobb kaszának

19.08.21 15:28

A British Airways London-New York járata egy év alatt több mint 1 milliárd dollárt termelt, de a Vancouver és Toronto között röptető Air Canada sem fog elszegényedni, ha jól sáfárkodik parádés bevételeivel.

A(z) "Toronto" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

A Rudapithecus képes lehetett az emberhez hasonlóan felegyenesedve állni

A rudabányai lelőhelyről ismert Rudapithecus hungaricus képes lehetett a mai emberhez hasonlóan felegyenesedve állni – állapították meg amerikai és kanadai kutatók egy különösen ritka leletnek számító, 10 millió éves…

Ország

Kínos partifotók miatt kért elnézést Kanada liberális miniszterelnöke

Trudeau 2001-ben egy magániskolában tanított, a sulibulira pedig Aladdin-ruhában és festett arccal ment.

Sport

Tokió 2020: Curry szerepelni akar az amerikai kosárválogatottban

Szeretne ott lenni a jövő évi tokiói olimpián szereplő amerikai kosárlabda-válogatottban Stephen Curry, az NBA háromszoros bajnoka.

Sport

Orosz sztárhokis kapja a Gretzky-díjat

Rekordot jelentő nyolc alkalommal volt eddig gólkirály az NHL-ben.

 

Kategória ajánló