Török Gábor hírek

Politikus › Török Gábor

Horváth András: NE Dőljetek BE Török Gábornak!

20.06.05 08:04

Egyáltalán nem olyan biztos, hogy az ellenzék annyira rosszul állna, mint ahogyan azt a „független” elemző a minap lefestette.

Török: A Fideszen belül is erősödik a feszültség

20.05.15 12:29

Ezzel együtt a válságkezelés első szakaszát politikai értelemben egyértelműen megnyerte a kormánypárt a politológus szerint.

Óriási politikai fordulat jöhet Magyarországon

20.05.15 09:52

A válságkezelés első részéből győztesként került ki a kormánypárt, de a java még hátra van, így még fordulhat a helyzet - véli Török Gábor politológus, aki szerint precedens nélküli lehetőségekre is fel kell készülni Magyarországon.

Működhet a Karácsony Gergellyel szembeni blame game?

20.04.16 07:22

Ezt a kérdést Teczár Szilárd tette fel Török Gábor politikai elemzőnek a Magyar Narancsban. Minden, amit a kormány tesz, kármentés, pontosabban egy későbbi kár előzetes mérséklése. Nem lehetnek olyan hülyék, hogy azt gondolják, a vírus…

Különvélemény

20.03.27 21:18

Le fog állni a gazdaság, az ellenzék mégis már most, előre meg akarja nyerni a választást, és belesétált Orbán csapdájába. Keszthelyi András írása.

A(z) "Török Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Török Gábor: Az Index sorsáról végső soron a Fideszben döntenek

A politológus szerint a hatalom számára a média kizárólag politikai kérdés, nem hisznek abban, hogy létezhet a politikától független újságírás.

Politikus

Nagyot tévedett Dobrev Klára

Fej fej melletti küzdelmet vizionált Dobrev Klára egy Népszavában megjelent interjúban a Fidesz–KDNP és az ellenzék között, elmondható azonban, hogy Gyurcsány Ferenc felesége téved – jelentette ki a lapunknak készített…

Közélet

Siker volt az uniós csúcs, időt nyertünk

Siker volt hazánk szempontjából az uniós csúcs, azért is, mert kiderült, a visegrádi szövetség tényező maradt az európai politikában. Összességében időt nyertünk, értékelt a Magyar Hírlapnak nyilatkozva Kiszelly Zoltán…

Politikus

Orbán már a közösségi médiára is rátenné a kezét: jöhet a Facebook-törvény

A Fidesz megint beszállna az internetbe, ezúttal nem az adóztatás, hanem a cenzúra lehet a céljuk. Olyan törvényt hoznának létre, amivel megmondhatnák, ki lehet fent a Facebookon – írta Stummer János (Jobbik). Most, hogy kinyírták…

 

Kategória ajánló