Toroczkai László hírek

Ismert személy › Toroczkai László

Bemutatta EP-listáját a Mi Hazánk Mozgalom

19.02.27 11:17

A listavezető Toroczkai László lett, akit Dúró Dóra követ, bár szereplése Novák Előd szerint csak szimbolikus.

Toroczkai üzent: nem veszünk át több jobbikost

19.02.26 20:43

"Ma reggel Hegedűs Lórántné a saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy a posztkommunistákkal való közösségvállalás miatt kilépett a Jobbik országgyűlési frakciójából, valamint lemondott alelnöki tisztségéről és kilépett a pártból is" – írta…

Toroczkai: Gyurcsány keményen fog harcolni, történelmet akar csinálni

19.02.24 17:55

„Nem úgy mint Sneider Tamás, aki csak azt a havi 2-3 milliót szeretné hazavinni a kedves feleségével ahogy eddig is tette a Jobbikból”

Összefogott a Mi Hazánk és a MIÉP a magyarság "megmentéséért"

19.02.20 16:46

Együttműködési megállapodást kötött egymással a Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) szerdán Budapesten. Fotó: MTI/Balogh Zoltán Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke az eseményt követő sajtótájékoztatón…

Toroczkai László északi falat építene

19.01.28 07:00

A Momentumot Macron és a Rothschild-ház támogatja, a Jobbik pedig a magyar történelemben példátlan árulást hajtott végre – mondta első évértékelőjében a Mi Hazánk elnöke.

László, a viking. Toroczkai az „északi civilizációt” védi

19.01.27 07:33

EP-választási programját bemutató és évértékelő budapesti rendezvényt tartott Toroczkai László mozgalma.

Már pártként működik a Mi Hazánk Mozgalom

19.01.26 19:06

Szeptember óta működik hivatalosan pártként a Mi Hazánk Mozgalom. Molnár Balázzsal, a Toroczkai László vezette szervezet Vas megyei elnökével beszélgettünk.

Toroczkai: Nem embert eszünk, hanem töltött káposztát

19.01.26 18:00

A címben szereplőhöz hasonló ízes szólásokat eresztett el Toroczkai László, pártja nagygyűlésén. Ha a szokásosnál is viccesebb kijelentésekre kíváncsi, olvassa el!

Toroczkai: Márki-Zay Péter számomra politikailag egy vállalhatatlan figura

19.01.23 14:12

A politikus egy interjúban fejtette ki véleményét Hódmezővásárhely első emberéről. Szerinte Márki-Zay Péter nem a várossal foglalkozik, hanem a saját országos karrierjét építi.

A(z) "Toroczkai László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Géber Józsefet jelöli Győr polgármesterének a Mi Hazánk Mozgalom

Toroczkai László szerint egy tisztességes és rendpárti polgármester kell a város élére.

Politikus

Új választás jön Dunaújvárosban a jobbikos polgármester miatt

Százharminchárom külképviseleten voksolhatnak azok a választópolgárok, akik a február 16-ai dunaújvárosi időközi országgyűlési választás napján nem tartózkodnak Magyarországon - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI)…

Közélet

“Véradó csoportot alakítunk”

Összefogva a Vöröskereszt helyi és megyei szervezetével, munkatársaival, véradást szervezett a Mi Hazánk Mozgalom a Tamási Áron Művelődési Központban pénteken. Eszli István, a szervező párt megyei elnöke szerint, az…

Közélet

„Vasvillára...!”; halálosan megfenyegették Győr ellenzéki polgármesterjelöltjét

Életveszélyes fenyegetést kapott Pollreisz Balázs, Győr egyre népszerűbb ellenzéki polgármesterjelöltje. A történtek után a rendőrséghez fordul – értesült a hirklikk.hu.

 

Kategória ajánló