Toroczkai László hírek

Ismert személy › Toroczkai László

László, a viking. Toroczkai az „északi civilizációt” védi

19.01.27 07:33

EP-választási programját bemutató és évértékelő budapesti rendezvényt tartott Toroczkai László mozgalma.

Már pártként működik a Mi Hazánk Mozgalom

19.01.26 19:06

Szeptember óta működik hivatalosan pártként a Mi Hazánk Mozgalom. Molnár Balázzsal, a Toroczkai László vezette szervezet Vas megyei elnökével beszélgettünk.

Toroczkai: Nem embert eszünk, hanem töltött káposztát

19.01.26 18:00

A címben szereplőhöz hasonló ízes szólásokat eresztett el Toroczkai László, pártja nagygyűlésén. Ha a szokásosnál is viccesebb kijelentésekre kíváncsi, olvassa el!

Toroczkai: Márki-Zay Péter számomra politikailag egy vállalhatatlan figura

19.01.23 14:12

A politikus egy interjúban fejtette ki véleményét Hódmezővásárhely első emberéről. Szerinte Márki-Zay Péter nem a várossal foglalkozik, hanem a saját országos karrierjét építi.

Benzinkutakat torlaszolhat el a magyar szélsőjobb

19.01.19 13:06

A Mi Hazánk Mozgalom (MHM) kampányt indít a Get real Hungary elnevezésű kezdeményezéssel szemben. Toroczkai László, az MHM elnöke azt mondta, hogy  a magánszemélyek által útjára indított antimagyar kampány keretében…

Így magyarázta Toroczkai a karlendítését

19.01.10 14:14

Toroczkai László évekkel ezelőtt megosztott egy képet, ahol karlendítés közben látható egy labdarúgómeccsen. A Mi Hazánk Mozgalom elnöke az ATV Egyenes Beszéd kontrában azzal magyarázta a képet, hogy Rómában ez egy bevett köszönési forma a…

Toroczkai nyilvános bocsánatkérésre szólította fel Botkát

19.01.09 12:29

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke bocsánatkérésre szólítja fel Botka Lászlót Szeged polgármesterét, mert szerinte a szocialista politikus azt sugalmazza, hogy a Fidesz megvásárolta a Mi Hazánkat.

Toroczkaiék pártja is tiltakozik a "rabszolgatörvény" ellen, csak külön

18.12.16 09:41

Botka után Toroczkai László pártja is beállt a rabszolgatörvény elleni tiltakozásba, igaz, ezt némi hezitálás előzte meg. Most a Mi Hazánk polgármesterei sem engednék a túlórát az önkormányzati cégeiknél.

Toroczkai László a szegedi bérgyilkosnővel hirdeti a chipsgyártást

18.11.23 14:43

Ásotthalom’s finest Pipas’ chips – ezt az elnevezést védette le Ásotthalom polgármestere és egyben a Mi Hazánk Mozgalom pártelnöke.

A(z) "Toroczkai László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Gergő meghalt, de halála sokak számára lehet életmentő

Toroczkaiék blokád alá vették a Coca-Colát, a kormány munkacsoportokat alakít a Facebook miatt, fiúnak álcázott lány csalta el a kislányt. Hírösszefoglaló.

Politikus

Vona Gábor megszólalt és kifejtette mit használ fel leggátlástalanabbul az Orbáni-politika

Nem tartja magát politikusnak, inkább expolitikus-civil bloggernek – mondta Vona Gábor az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Szerinte ez a jelenlegi Magyarországon előrelépés a politikusi léthez képest, bár hozzátette: ebből…

Közélet

A harmadik út lehetősége

Minden körzetben indít képviselő-jelöltet Tapolcán az őszi önkormányzati választáson a Mi Hazánk Mozgalom most megalakult helyi szervezete – derült ki a párt vasárnapi sajtótájékoztatóján. A Tamási Áron Művelődési Központban…

Közélet

Pécs és Kaposvár közös érdeke az M9-es

A Magyarországot nyugati–keleti irányban átszelő, leendő M9-es autópályáról egyeztetett Szita Károly, Kaposvár kormánypárti polgármestere és Vári Attila, Pécs kormánypárti polgármesterjelöltje – hangzott el az M1 aktuális…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló