Toroczkai László hírek

Ismert személy › Toroczkai László

Toroczkai: a Facebook cenzúrával avatkozik be a kampányba

19.05.17 23:01

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke szerint a Facebook durván beavatkozott a magyarországi európai parlamenti (EP-) választás kampányába azzal, hogy indoklás nélkül törölte a hivatalos közösségi oldalát.

Radikális, gyökeres változást akar a Mi Hazánk Mozgalom

19.05.15 10:22

A Mi Hazánk Mozgalom radikális, gyökeres változást akar, ami a nemzetstratégiai kérdésekre konkrét válaszokat tud adni, és valóban megváltozik tőle majd a helyzet – közölte az ellenzéki párt elnöke az M1 aktuális csatorna szerda reggeli…

Nemzeti Légió néven újjáalakul a Magyar Gárda

19.05.14 12:55

Toroczkai László szerint az egyesületi bejegyzés alatt álló szervezet célja alapvetően a honvédelmi alapismeretek oktatása.

Toroczkaiék mindenképp demonstrálnak Törökszentmiklóson

19.05.13 14:28

A rendőrség megtiltotta a Mi Hazánk és a Betyársereg erődemonstrációját, amelyet – hasonlóan az egykori Magyar Gárda vonulásaihoz – a közbiztonság védelmében jelentettek be.

A rendőrségi betiltotta, mégis fel akar vonulni a Mi Hazánk Hazánk Mozgalom Törökszentmiklóson

19.05.13 10:52

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke Facebook-oldalán jelentette be hétfőn, hogy mindenképpen megtartják a május 21-re tervezett törökszentmiklósi erődemonstrációt, annak ellenére, hogy a rendőrség nem engedélyezte a felvonulást…

A(z) "Toroczkai László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Minden megyében listát állít a Mi Hazánk Mozgalom

Toroczkai László egyértelműen elutasította, hogy összefogjanak a balliberális pártokkal.

Politikus

Szegeden összefog az ellenzék

Teljes az ellenzéki összefogás Szegeden, mondta Botka László szocialista polgármester és polgármester-jelölt, amikor bemutatta a 20 körzet képviselőjelöltjeit.      Az…

Közélet

Minden megyében listát állít a Mi Hazánk Mozgalom

Toroczkai László egyértelműen elutasította, hogy összefogjanak a balliberális pártokkal.

Közélet

Zugló megújítására készül Rozgonyi

Győzelme esetén visszamenőlegesen tenné ingyenessé a parkolást a XIV. kerületben Rozgonyi Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló