Toroczkai László hírek

Ismert személy › Toroczkai László

Toroczkai László: Szükség van szegregációra

20.01.26 20:09

Szükség van szegregációra, hogy a tanulni vágyó tisztességes magyar gyerekektől elkülönítsék azokat a cigány gyerekeket, akik terrorizálhatják őket - mondta Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a köztévében vasárnap.

Toroczkai László brutálisan beleszállt Jakab Péterbe

20.01.24 15:04

"Az elején még lehetett minket azzal kábítani, hogy taktikai okok miatt fognak össze Vonáék a balliberális pártokkal, de most már egy nyílt összefogásról van szó, amire Jakab Péter a garancia" - mondta Toroczkai László a a Magyar Hírlapnak adott…

A demokráciáról szóló könyvet vitt Soproninak ajándékba Toroczkai

19.12.19 08:46

Miután Terézváros momentumos polgármestere betiltotta a Mi Hazánk keresztállítását, ezért a párt elnöke a Demokrácia halála című könyvet vitte Soproni Tamásnak. Bővebben a videóban.

Karácsony Gergely a legnépszerűbb

19.12.16 11:46

Karácsony Gergely főpolgármester a legnépszerűbb ellenzéki politikus – derül ki az Idea Intézet friss felméréséből, amit a 24.hu közölt.

Toroczkai: Amit az Index csinált, az tűrhetetlen és megengedhetetlen

19.11.22 00:01

„Tűrhetetlen és megengedhetetlen, hogy bárki Magyarország és a magyarság ellen uszítson” – mondta Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke az M1-en annak kapcsán, hogy a párt büntetőfeljelenést tesz az Index ellen közösség elleni uszítás miatt

Toroczkai feljelenti az Indexet

19.11.20 16:39

A folyamatos magyarellenes uszítás leleplezi az egész balliberális propagandagépezetet. Valódi énjük a magyarok gyűlölete, a magyar nemzet elleni gyűlöletkeltés pedig bűncselekmény – fogalmazott Toroczkai.

A Mi Hazánk feljelenti az Indexet magyarellenes uszítás miatt

19.11.20 13:55

A Mi Hazánk Mozgalom büntetőfeljelenést tesz közösség elleni uszítás miatt az Index internetes portál ellen - közölte a párt elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

A(z) "Toroczkai László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Nem csitulnak az indulatok: írásban védte be Dúró Dórát a Mi Hazánk elnöke – Toroczkai „szellemi toprongynak” nevezte Fluor Tomit

Kiállt Dúró Dóra mellett a Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László, miután elnökhelyettese ledarálta a Meseország Mindenkié című könyvet, ami nagy felháborodást váltott ki a közvéleményben.

Közélet

Meseország nem lesz mindenkié Mezőkövesden

A Mi Hazánk Mozgalom önkormányzati képviselőinek kezdeményezésére a mezőkövesdi polgármester betiltotta a vitatott kötetet.

Politikus

"A történelem nem svédasztal" – Horthy Miklós személye ismét borzolja a kedélyeket

Az MTA konferenciát tart a politikusról. A sokszínűség és a vita a tudományos fejlődés mozgatórugója – mondta Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke A Horthy-korszak vitatott kérdései című konferencia…

Közélet

Donáth Anna elmondta, miért kérte fel Ceglédit

Elismerően nyilatkozott a publicistáról. Ceglédi Zoltán politikai elemző, publicista, humorista január óta Donáth Anna stábjában dolgozik. Az Index felkereste a Momentum európai parlamenti képviselőjét, hogy pontosan…

 

Kategória ajánló