Törőcsik Mari hírek

Ismert személy › Törőcsik Mari

Nagyon legyengült Törőcsik Mari, Jordán Tamás telefonon tartja benne a lelket

20.05.06 04:58

A háromszoros Kossuth-díjas Törőcsik Mari a koronavírus-járvány magyarországi megjelenése óta látogatókat sem fogadhat, egyedül az ápolója van vele. A számára fontos emberek, a családja és a barátai, mint például Jordán Tamás (77)…

Bodrogi Gyula: Törőcsik Mari sajnos egyre rosszabbul van, nagyon vigyáznak, hogy ne jusson a közelébe a vírus

20.04.03 20:01

A legendásan vendégszerető Törőcsik Mari a koronavírus-járvány kitörése óta eltűnt a nyilvánosság elől, visszavonultan él velemi otthonában. A Bors is hiába próbálta elérni, csak unokájától, a szintén színész Járai Mátétól kapott felvilágosítást a lap.

A(z) "Törőcsik Mari" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Nem oltatta be magát koronavírus ellen Törőcsik Mari - Elmondta, hogy miért

A Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő, Törőcsik Mari egyelőre nem kapta meg a koronavírus elleni védőoltást. 

Nagyvilág

Aki nem kapja meg az oltást nagy eséllyel elkapja a vírust

Aki nem kapja meg a védőoltást, az nagy eséllyel elkapja a koronavírust - mondta az M1 aktuális csatornának Péter Ádám, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ intenzív terápiás szakorvosa.

Tudomány

Facebook-posztra szánta el magát Kásler a szigorításokkal kapcsolatban

Az előttünk álló hetekben egyéni és közösségi helytállásunkra lesz szükség úgy a járványügyi szabályok szigorú betartása, mint az oltások beadása tekintetében – figyelmeztet Facebook-oldalán Kásler Miklós. Az egészségügyért is felelős…

Kultúra és szórakozás

“A hétköznapokon is felöltöztette a lelkét” – 5 éve hunyt el Psota Irén

Ma öt éve halt meg Psota Irén, kétszeres Kossuth-díjas, a Nemzet Színésze.

 

Kategória ajánló