Törőcsik Mari hírek

Ismert személy › Törőcsik Mari

Törőcsik Mari újra a vásznon

17.10.21 14:25

A héten debütál a Cannes-i nagydíjas Mészáros Márta új filmje Törőcsik Marival és akad izgalmas amerikai alkotás is, például Darren Aronofsky horrorja. Összeállítás a heti mozipremierekről.

“Törőcsik Mari jó kezekben van, állapota stabil” – A Nemzeti Színház közleménye

17.10.20 16:38

A Nemzeti Színház közleményét olvashatják Törőcsik Mari egészségügyi állapotával kapcsolatban. Törőcsik Marit továbbra is a szombathelyi Markusovszky Kórház intenzív osztályán ápolják, felügyelete biztonságos, a művésznő jó kezekben van, állapota…

Varnus: Törőcsik Mari dolga innentől a Jóistenre és az orvosokra tartozik

17.10.20 05:28

Az orgonaművész ijesztő kijelentést tett a Nemzet Színészének állapotáról. Kórházban van, nagyon izgulok érte – mondta Borsnak megtörten Varnus Xavér. Nem látogattam meg, mert nem me­rem zavarni. Nem szeretnék…

Teljes a hírzárlat Törőcsik Mari egészségügyi állapota ügyében

17.10.17 09:35

A színészlegenda intenzív osztályon fekszik tüdőgyulladással, és nem nyilatkoznak állapotáról. Eközben hétfőn bemutatták utolsó filmjét. Kollégája a Ripostnak mesélt a közös munkáról.

Mindent szabad, ami nem tilos – Ilyen nyitott házasságban élni (18+)

17.10.11 11:27

Sok szakember tartja úgy, hogy az ember nem alkalmas a monogámiára. Valójában ez ősi örökségünk: egykoron, a hordában élő férfiaknak és nőknek nem

A(z) "Törőcsik Mari" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Imádkozzunk érte! Romlott a Nemzet Színészének állapota

Aki ma csak elsétál a szombathelyi Markusovszky Kórház épülettömbje előtt, és felpillant az ablakokra kimondatlanul is Törőcsik Marira gondol. A kórház komor falain túl ugyanis egy hete küzdenek a Nemzet Színészének életéért.

Magyar település

Teljes útlezárás a 87-esen

Forgalomkorlátozásra kell számítani Szombathely térségében.

Megye

Teljes útlezárás a 87-esen

Forgalomkorlátozásra kell számítani Szombathely térségében.

Kultúra és szórakozás

A forradalom és szabadságharc évfordulóján ünnepi estet rendeztek a Vörösmarty Színházban

Megemlékező ünnepséget rendeztek tegnap este az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére a Vörösmarty Színházban. 

 

Kategória ajánló