Törőcsik Mari hírek

Ismert személy › Törőcsik Mari

Törőcsik Mari fiatalon is gyönyörű

19.11.23 20:46

Törőcsik Mari november 23-án ünnepli a születésnapját. Megnéztük, mire keresnek az emberek a kétszeres Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznővel kapcsolatban.

Törőcsik Marit köszöntötte a Nemzeti Színház

19.11.23 17:04

A teátrum képviseletében egyik kedvenc színpadi partnere, Trill Zsolt színművész, valamint egykori kollégái látogatták meg velemi otthonában a művésznőt.

Újabb hírek érkeztek Törőcsik Mari állapotáról

19.10.29 06:13

Hazaengedték a kórházból Törőcsik Marit. A Kossuth-díjas színésznő még múlt pénteken került be az egészségügyi intézménybe, mivel rosszul érezte magát, és az ápolójával együtt úgy látták a legjobbnak, ha kihívják a mentőket.

Remek formában van Kulka János

19.10.02 13:16

Újra kellett tanulnia járni és korábban a jobb keze is lebénult. A Kossuth – és Jászai Mari-díjas színész úgy tűnik szinte teljesen rendbe jött, maga vezette autóját is.

Törőcsik Mari jobban érzi magát

19.09.30 11:49

A többszörös Kossuth- és Jászai Mari díjas színésznő elárulta, sok segítséget kap, ráadásul jobban is érzi magát.

A(z) "Törőcsik Mari" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Vendégségben Törőcsik Marinál - FOTÓ

Személyesen köszöntötték fel Törőcsik Marit 84. születésnapján a Nemzeti Színház művészei a színésznő velemi otthonában.

Kultúra és szórakozás

A Nemzet Színésze 85 éves lenne

Első filmszerepét a Liliomfiban alakította Darvas Ivánnal.

Kultúra és szórakozás

XVIII. Színészek és Színházbarátok Bálja Celldömölkön

Január 18-án a nagykorúvá érő színészbál mindent bevetett, hogy felnőttkorba érkezve felejthetetlent nyújtson: zseniális zenész, frenetikus hangulat, nagyszerű előadások, limbóparti, léggitár-bemutató és rendhagyó "koreográfiájú"…

Kultúra és szórakozás

Irány a Nemzeti Színház színpada

A Nemzeti Művelődési Intézet ötödik alkalommal indítja útjára Pajtaszínház Programját. A Rábaközből Dör és Jobaháza után idén BŐ-ART Társulat néven a bősárkányiak állnak színpadra jövő vasárnap a Nemzeti Színházban.

 

Kategória ajánló