Törőcsik Mari hírek

Ismert személy › Törőcsik Mari

Törőcsik Mari egészségi állapotáról vallott Jordán Tamás

19.09.11 09:01

Már hosszú ideje, hogy el kellett hagynia a színházat Törőcsik Marinak. A visszatérése azonban még várat magára, hiszen betegsége túlságosan is megviseli a háromszoros Kossuth-díjas művésznő szervezetét.

Egyelőre tolódik a Törőcsik Mari életéről szóló darab bemutatója

19.08.12 10:31

A tervekkel ellentétben idén biztosan nem mutatják be a Törőcsik Mari életéről szóló színházi darabot. A háromszoros Kossuth és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő unokája, Járai Máté, a győri színház művésze álmodta meg az önálló estet. – Az…

Törőcsik Mari: „Azt remélem, hogy valóban létezik a túlvilág, és ő ott vár rám!”

19.08.03 11:06

Törőcsik Mari minden év augusztus 2-án rettentő fájdalmas órákat él meg. Ezen a napon született egykori férje, Maár Gyula rendező, aki hat évvel ezelőtt hunyt el.

A 10 éve elhunyt Cseh Tamásra emlékezik az idei Ördögkatlan

19.06.21 14:05

„Minőség, emberség, szabadság, közösség!” szlogennel július 30 és augusztus 3. között újra megnyitja kapuit a Katlan.

Megható ajándékot kapott Törőcsik Mari

19.05.23 22:40

Megható ajándékot kapott Törőcsik Mari háromszoros Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő: a Körhinta egykori főszereplőjének mézeskalácsszívet és egy videóüzenetet vittek Debrecenből.

A(z) "Törőcsik Mari" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Törőcsik Mari utolsó nagy kívánsága

A Nemzet Színésze nem készül a halálra, és még mindig van egy nagy terve.

Kultúra és szórakozás

Tompos Kátya kitálalt: ezért hagyta ott a Nemzeti Színház társulatát

Hazánk egyik legsikeresebb színésznője úgy érzi, sokkal korábban meg kellett volna hoznia azt a döntést, hogy szabadúszóként folytatja. Felkérései így is özönlenek, egy sajátos módszerrel teremt rendet zsúfolt életében.

Megye

Egy újabb harmadik hely Kiss Norbi neve mellett

Már az időmérőn sejteni lehetett, hogy ismét van esély jó teljesítményre: a szombathelyi versenyző ugyanis a harmadik rajtkockát szerezte meg a super pole-ban a Mercedes kamionnal, a versenyen aztán sikerült is dobogós…

 

Kategória ajánló