Törőcsik Mari hírek

Ismert személy › Törőcsik Mari

Kiderült, csak velük találkozik Törőcsik Mari karácsonykor

20.12.22 11:51

Jordán Tamás: Tanítani kéne azt a türelmet, amit ő képes mutatni.

Törőcsik 85

20.11.23 04:01

Ő a legtöbbször kitüntetett magyar művész, ugyanakkor szerény ember, sztárkodásra nem hajlamos. A premierjei előtt a konyhájában ült elbizonytalanodva, hogy ez neki nem sikerül majd. Törőcsik Mari november 23-án 85 éves.

Közelebbi barátai sem kereshetik fel Törőcsik Marit

20.10.18 17:16

Törőcsik Mari jelenleg otthonában vészeli át az újabb vírushullámot, legközelebbi barátai, kollégái sem látogathatják, törékeny egészsége miatt állandó „karanténban” van.

A(z) "Törőcsik Mari" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Jordán Tamás: így viseli a járvány okozta bezártságot Törőcsik Mari, és ilyen karácsonyra készül

A színészlegenda, Törőcsik Mari az ünnepekkor sem fogad majd vendégeket velemi otthonában, hiszen rá nézve különösen veszélyes lehet a koronavírus, de ez még nem jelenti azt, hogy nem tartaná a kapcsolatot barátaival.

Kultúra és szórakozás

Blaha Lujza, a nemzet csalogánya, akit még a walesi herceg is páholyából kihajolva csodált

A nemzet csalogányaként ismert színésznő, Blaha Lujza 95 éve, 1926. január 18-án hunyt el. A feljegyzések szerint budapesti látogatásakor még a walesi herceg sem mulasztotta el megnézni őt a Népszínházban egy „piros csizmás”…

Tudomány

A járvány ellenére megtartják a népszámlálást Csehországban

A koronavírusjárvány ellenére Csehországban az eredetileg tervezett időpontban fogják megtartani a népszámlálást. Az egészségügyi minisztérium szakmai állásfoglalása alapján erről a központi válságstáb döntött - közölte Jolana…

Kultúra és szórakozás

Bagossy László az SZFE-ről: “A szabadságot és a szellemi muníciót nem lehet pótolni”

A politikai nyomásgyakorlásnak mindig ellenálltunk, bármilyen kormány próbálkozott is vele – mondja Bagossy László, a Színház- és Filmművészeti egyetem egyik ősszel leköszönt vezetője, aki a 24.hu-nak nyilatkozott.

 

Kategória ajánló