Tordai Bence hírek

Politikus › Tordai Bence

Tordai: Feminista politikára van szükség

20.03.09 14:55

A Párbeszéd politikusa szerint csak egy „feminista-zöld-baloldali” politika hozhatja el az igazságosságot és a nemek közti egyenlőséget.

Szabó Gábor (Tuareg) nyílt levele az ellenzéki pártvezetőkhöz!

20.02.25 21:29

A levél változtatás nélkül: Nyílt Levél Az Ellenzéki Pártvezetőkhöz A vasárnapi sokezres tüntetés után megnyugodhattok: nem vallotok kudarcot, ha március 15-én utcára hívjátok a népet. Örömmel láttam a menetben parlamenti politikusokat, Szabó…

Tuzson Bence: A romákat az oktatással kell kárpótolni

20.02.24 14:49

Az államtitkár Tordai Bencének adott válaszában kitért arra, hogy a parlamentben éppen a Párbeszéd politikusa az, akinek szájából leginkább árad a gyűlölet.

Tordai Bence feljelentést tesz Horváth László és Dúró Dóra ellen

20.02.22 16:43

Feljelentést tesz gyűlöletbeszéd és közösség elleni uszítás miatt Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője a fideszes Horváth László és a Mi Hazánk színeiben politizáló Dúró Dóra független országgyűlési képviselő ellen.

Zsigó Róbertnek hogy volt képe kiállni az ápolók elé Baján?

20.02.22 16:31

A Szent Rókus Kórházban tartott beszédet Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő az ápolóknak. Mi is meglepődtünk, hogy milyen erős a kórház mennyezete, az ugyanis nem szakadt rá a politikusra.

A(z) "Tordai Bence" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Válságkezelő alapjövedelem bevezetését javasolja a Párbeszéd

A Párbeszéd azt javasolja, hogy a kormány egy úgynevezett válságkezelő alapjövedelem bevezetésével enyhítse a koronavírus-járvány gazdasági hatásait. Tordai Bence pénteki, budapesti, online sajtótájékoztatóján azt…

Politikus

Kocsis Máté: Szolidaritásról beszélnek, csak épp ők nem azok

A Fidesz frakcióvezetője szerint az ellenzék a saját megerősödését reméli az ország legyengülésétől.

Politikus

Tarlós István különösnek tartja, hogy Eszenyi Enikő miatt senki sem szólt neki

A volt főpolgármester szerint fura, hogy a volt társulati tagok „visszafelé beszélnek sérelmekről”.

Közélet

Eddz otthon a közmédiával

Hétfőtől Mozogj otthon! címmel gyógytornászok tízperces napi adásokban mozgatják meg az otthon ragadt nézőközönséget a közmédia több csatornáján.

 

Kategória ajánló