Tom Hanks hírek

Ismert személy › Tom Hanks

Tom Hanks és Rita Wilson hazatért Los Angelesbe

20.03.28 17:31

A színész és felesége Ausztráliában volt volt karanténban, miután kiderült, hogy mindketten megfertőződtek koronavírussal.

Trump azt hitte, Tom Hanks és Rita Wilson meghalt a koronavírus miatt

20.03.23 10:31

Az amerikai elnök csúnyán félreértett valamit. A Fehér Ház tisztviselőinek kellett lebeszélniük róla, hogy lerója a kegyeletét kedvenc online felületén, a Twitteren.

Tom Hanks náci hajók elől menekül A Greyhound csatahajó magyar előzetesében

20.03.21 16:30

Bár az kérdéses, hogy a hazai forgalmazó fogja-e tudni tartani a májusi premiert, megérkezett a  Tom Hanks   főszereplésével készülő A Greyhound csatahajó magyar szinkronos filmelőzetese. Befutott az...

Tom Hanks állapota nem romlott, ám a színésznek rossz hírei is vannak

20.03.20 08:25

Már otthon piheni ki a koronavírussal járó pánikot Tom Hanks (63). Közel egy hete sokkolta a világot a bejelentés, hogy az Oscar-díjas színész és felesége, Rita Wilson (63) is megfertőződtek a sokak számára végzetesnek számító vírussal. Mivel a…

A(z) "Tom Hanks " oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Három hónapig élt egy reptéren egy férfi, senki sem vette észre

Ugye megvan Tom Hanks Terminál című filmje, amelyben három hónapig hontalanként él egy reptéri terminálon? Megtörtént a valóságban is.

Nagyvilág

Ez vár a feltörekvő piacokra

A várhatóan újból beinduló gazdasági növekedés és a gyorsuló tőkebeáramlás környezetében az idén a tavalyinál jobb hitelpiaci kondíciókra számíthat a globális feltörekvő térség, de továbbra is nagyon bizonytalan, hogy a…

Életmód

Rendkívüli szünetet rendeltek el koronavírus-fertőzés miatt két zalai településen

Igazolt koronavírus-fertőzés miatt átmeneti karantént rendeltek el a zalalövői általános iskola egyik alsó tagozatos osztályának tanulói részére.

Ország

Fucsovics Márton: három napig az ajtóm elé tették le az ételemet

Az Australian Open helyszínén tartózkodó teniszező elmondta, hogyan él a kényszerű körülmények között.

 

Kategória ajánló