Tom Cruise hírek

Ismert személy › Tom Cruise

Máris folytatódik a Mission Impossible 7 forgatása, íme az első fotók

20.03.19 09:46

Az elmúlt napokban több alkalommal is beszámoltunk arról, hogy a nagyobb stúdiók sorra halasztották el a legnagyobb filmes várományosok premierjét, illetve több produkció munkálatai is leálltak. Nos,...

Időkapszula: Ezért tehet Tom Cruise arról, hogy Hugh Jackmanből Wolverine lett

20.03.11 15:01

Színt vallott az eredeti színész Mindeddig úgy tudtuk, hogy Dougray Scott egy sérülés miatt nem vállalta az X-Men-filmet, azonban a színész állítása szerint Tom Cruise keze van a dologban.

Elisabeth Moss a barátaitól tudta meg, hogy állítólag eljegyezte őt Tom Cruise

20.03.03 16:58

A szolgálólány meséjének főszereplőnője még állítólagos közös fotót is látott az egyik újságban, de természetesen igazából nem ő volt a képen.

A(z) "Tom Cruise" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Így néz ki most Tom Cruise és Nicole Kidman fia

Tom Cruise örökbe fogadott fia, a 26 éves Connor Cruise szüleivel ellentétben nem a nyilvánosság előtt éli életét, nem sokat tudni az életéről.

Tudomány

Új projektbe száll be a NASA

A NASA azt szeretné, ha 2035-ben már szolgálatba állnának az utasokat szállító elektromos repülőgépek írja a HVG. Az elmúlt években egyre több helyről lehetett hallani arról, hogy zajlik az elektromos repülőgépek fejlesztése. Az AirBus a…

Tudomány

Az élő néphagyományt támogató munka Erdélyországban

A Hagyományok Háza 2020-ban is folytatta az erdélyi partnerszervezetei által összefogott, az élő néphagyományt támogató munkáját. A szerteágazó tevékenységet Tóth János hálózatvezető foglalja össze.   „A 2020-as év…

Nagyvilág

Barack Obama lánya Hollywood küszöbén - Fényes írói karrier előtt áll

Csak idő kérdése volt, hogy Obama idősebbik lánya, Malia Obama, filmes tanulmányait követően egy nagyobb hollywoodi produkcióban is megmutassa tehetségét.

 

Kategória ajánló