Tolna-Mözs hírek

Magyar település › Tolna-Mözs

Lázat mérnek és fertőtlenítenek a hajléktalanszállón

20.03.31 13:58

Tolna megyében folyamatosan tartják a kapcsolatot a fedél nélkül élőkkel. A fertőtlenítés a korábbinál is nagyobb szerepet kapott a hajléktalanszállón és a nappali melegedőkben.

A kémények is várnak – Felfüggesztették a társasházi sormunkákat

20.03.30 12:28

Felfüggesztették a társasházi sormunkák végzését a kéményseprők, a szakemberek és az ügyfelek egészsége érdekében – ezeket az ellen­őrzéseket majd egy későbbi időpontban végzik. Családi házak esetén is az előre megrendelt munkákat, ahol…

Tűzoltók kaptak elismerést a munkájukért

20.03.25 09:42

Tolna megyéből Jantner Attila Zsolt tűzoltó századost és Kovács István tűzoltó őrmestert ismerték el a nemzeti ünnep alkalmából.

Az időjárás a hóemberek hízásának kedvez

20.03.24 18:47

Havas, latyakos utak nehezítették a közlekedést az alsóbb rendű utakon olvasóink beszámolói szerint Tolna megyében.

Még nincs vége a havazásnak: a meteorológiai szolgálat elárulta, mire számíthatunk

20.03.22 19:49

A Dél-Dunántúlon szerda estig várható havazás, másutt jellemzően már hétfő estétől nem valószínű csapadék - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn Facebook-oldalán.

Felfüggeszti a fogyasztásmérők leolvasását az E.ON

20.03.18 17:01

Ideglenesen leállítja az áram- és gázfogyasztásmérők leolvasását az E.ON. Az ügyfeleket arra kérik, hogy elektronikus úton adják meg a fogyasztásmérők állását. A vállalat újabb óvintézkedésének célja is az ügyfeleik és a munkatársaik…

Hétvégén hárman sérültek meg a megyei útjain

20.03.16 10:08

Tolna megyében kettő motoros és egy autós baleset történt az elmúlt 72 órában – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy teljes évet csúszik a Halálos iramban 9, csúszik a Hang nélkül 2

20.03.12 18:25

A tegnapi nap folyamán számoltunk be arról, hogy Vin Diesel ragaszkodik a Halálos iramban 9 idén májusi bemutatójához tekintet nélkül a koronavírus okozta helyzetre. Nos, úgy tűnik, hogy ennél sokkal...

A(z) "Tolna-Mözs" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Lázat mérnek és fertőtlenítenek a hajléktalanszállón

Tolna megyében folyamatosan tartják a kapcsolatot a fedél nélkül élőkkel. A fertőtlenítés a korábbinál is nagyobb szerepet kapott a hajléktalanszállón és a nappali melegedőkben.

Magyar település

Interneten is látható lesz a Kék szív című film

A nagyközönség is láthatja pénteken a szekszárdi női kosárlabda történetéről szóló, 2018-ban elkészült Kék szív című egész estés dokumentumfilmet.

Közélet

Két szlovén átkelőt nyitottak meg Vas megyében

Szlovénia és Magyarország külügyminisztereinek keddi tárgyalásait követően a két ország rendőr-főkapitányai megállapodtak abban, hogy a két ország határszakaszán korábban elrendelt korlátozásokat részlegesen feloldják.

Életmód

Két gépkocsi ütközött össze a 76-os főúton

Összeütközött két személyautó a 76-os főúton, Ságod térségében. Műszaki mentés céljából a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók érkeztek ki a balesethez. Az egységek áramtalanították a járműveket, és a társhatóságokkal…

 

Kategória ajánló