Tolna-Mözs hírek

Magyar település › Tolna-Mözs

Kigyulladt egy melléképület Bogyiszlón

20.02.15 11:04

Teljes terjedelmében ég egy melléképület Bogyiszlón, a Petőfi utcában. A tűzhöz a szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

Döntött a közgyűlés - együtt maradhatnak a Megyeház utcából költöző ovisok

20.02.14 18:16

A Tolnai Utcai Óvoda Megyeház utcai telephelyéről három vegyes csoport költözik a Tolnai és a Sziget Utcai Óvoda épületébe.

DEAC: a női futsalosoknál már a négyes döntő a tét

20.02.14 08:37

A Debreceni Egyetem női futsalosaira a szezon eddigi legfontosabb mérkőzése vár: Üveges Katalin együttese vasárnap 19 órától a Tolnával csap össze a DESOK-ban – írja a deac.hu.

Megvert, majd kirabolt egy férfit

20.02.13 13:22

A szekszárdi rendőrök egy órán belül elfogták azt a 63 éves koppányszántói lakost, aki a tolnai megyeszékhelyen rabolt ki egy 67 éves helyi férfit.

Pedagógiai intézményeket újítanak fel Tolnában

20.02.13 07:58

Két gyógypedagógiai intézmény és két pedagógiai szakszolgálat épületét újítja fel a Szekszárdi Tankerületi Központ Tolna megyében az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program támogatásával – közölte a központ az Mti-vel.

Nyílt napon jártak

20.02.12 07:07

Nyílt napon jártakTolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 11., k - 14:21 Pályaválasztás előtt álló fiatalok látogattak a Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumba.

Brutális módon rabolt ki egy idős férfit egy fiatalokból álló banda

20.02.11 07:31

Néhány órán belül elfogták azt a háromfős bandát, akik egy helyi férfit raboltak ki Faddon. Az idős embert megverték, fellökték, majd elvették az értékeit. A legfiatalabb rabló csak 14 éves.

A(z) "Tolna-Mözs" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Talicskán tolta el az akkumulátortöltőt, mindkettőt lopta

Egy 34 éves mözsi férfit gyanúsítanak a tolnai rendőrök a bűncselekmény elkövetésével.

Magyar település

Évértékelő állománygyűlést tartottak Tolnában

Évértékelő értekezletét tartotta tegnap Szekszárdon, a Vármegyeháza dísztermében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közélet

Tabuk nélkül: baranyai ifjúságvédelmisek tanácskoztak

A Pécsett megtartott bűnmegelőzési rendezvényen gyermek- és ifjúságvédelmi szakemberek vettek részt.    A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai csütörtökön „Tabuk nélkül" elnevezésű szakmai napot tartottak…

Életmód

A tűzoltóknak naprakész technikai tudással kell rendelkezni

A megyei közgyűlés pénteki ülésén Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, igazgató beszámolt a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság elmúlt évi tevékenységéről.

 

Kategória ajánló