Tolna-Mözs hírek

Magyar település › Tolna-Mözs

Új vezető a kirendeltség élén

20.09.28 19:49

Csőglei Istvánt bízta meg a kirendeltségvezetői feladatok ellátásával a Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, Sarkadi Ferenc tűzoltó ezredes rendelkezési állományba…

Segítségnyújtás elmulasztása lehet a vád

20.09.27 15:22

A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást annak a tolnai sofőrnek az ügyében, aki a gyanú szerint balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

Már megint csúszik a Baldur's Gate 3 early access megjelenése

20.09.23 18:43

Többedik halasztását kapja már meg a Baldur's Gate 3 korai hozzáférésű premierje, ám öröm az ürömben, hogy ezúttal túlzottan sokat nem csúsztatnak a megjelenésen, lévén mindössze egy hetet tolnak rajta. Ennek értelmében immáron csak október…

A zebrán ütötték el a 28 éves nőt Szarvaskőben

20.09.21 11:32

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába két személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Kiélezett bajnokság jöhet

20.09.19 09:25

A Szekszárdi UFC hazai pályán az újonc Budaörs ellen, míg a Tolna-Mözs a Debreceni EAC otthonában kezdi meg az élvonalbeli bajnokság küzdelmeit.

Vereséggel nyitották a szezont a tolnaiak

20.09.16 18:10

Vereséggel kezdte az NB II.-es női bajnokságot a Tolna KC, mely a Dunaújváros fiataljaitól kapott ki a Délnyugati csoport nyitányán.

A(z) "Tolna-Mözs" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Közélet Közelről – 2020.09.28. Új vezető a Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltség élén

Sarkadi Ferenc tűzoltó ezredes rendelkezési állományba vonulása után a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, Csőglei Istvánt bízta meg a kirendeltségvezetői feladatok ellátásával a Paksi…

Magyar település

Nagy erőkkel keresik a maszkos fantomot meg a párját, akik 110 ezer forintos szemüveget loptak Szekszárdon

Ismeretlen személyek 2020. augusztus 1-jén 13 óra körüli időben az egyik szekszárdi áruházban egy ottfelejtett szemüveget elloptak.

Életmód

Két autó ütközött össze a 84-es főút Sárvárt elkerülő szakaszán

A balesethez a sárvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki.

 

Kategória ajánló