Tokió hírek

Nagyvilág › Tokió

Hosszú Katinka is reagált az olimpia halasztására

20.03.24 13:10

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Abe Sinzó japán miniszterelnök és Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke egyezségre jutott, így elhalasztják a tokiói olimpiát. Hosszú Katinka a Facebook-oldalán reagált a döntésre.

elhalasztják a tokiói olimpiát

20.03.24 10:26

Abe Sindzó japán miniszterelnök és Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke egyetért abban, hogy el kell halasztani a tokiói olimpiát.

Brutálisan drága lenne az olimpia elhalasztása

20.03.24 09:44

A tokiói olimpia törlése nincs napirenden, az elhalasztása viszont igen. Japánnak azonban ez rengeteg pénzbe kerülne.

Olimpia: „A Nob-elnök arroganciája látványosan kudarcot vallott”

20.03.23 20:57

Élesen bírálta Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökét Callum Skinner, a britek olimpiai bajnok pályakerékpárosa, mert a szervezet még nem határozott a tokiói nyári olimpia halasztásáról, ugyanakkor az oroszok támogatják a…

Egy évet csúszik az olimpia

20.03.23 20:10

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hivatalosan bejelentette: Thomas Bach elnök és Abe Sindzó japán miniszterelnök megállapodott abban, hogy a tokiói olimpiát a jövő évre halasztják. A játékokat legkésőbb 2021 nyarán kell megrendezni.

Szatmári András: Nagyon félek, hogy idén nyáron nem lesz olimpia

20.03.23 18:18

Szatmári András világ- és Európa-bajnok kardvívó úgy fogalmazott, nagyon fél tőle, hogy – a koronavírus-járvány miatt – nem lesz megtartva idén nyáron a tokiói olimpia. „Az volt az álmom, hogy részt vegyek egy olimpián. Erről persze még nem tettem le, de…

A NOB-elnök és a japán kormányfő egyetért az olimpia halasztásában

20.03.23 15:02

Abe Sindzó kedden telefonon egyeztetett Thomas Bachhal és utána arról tájékoztatta a sajtót, hogy azonos állásponton voltak a halasztás szükségességét illetően.

Már a kilencfokos Balaton sem riasztaná

20.03.23 13:34

Rasovszky Kristóf világ- és Európa-bajnok nyílt vízi úszó négy nap múlva tölti be huszonharmadik évét, de cseppet sincs ünnepi hangulatban.

A(z) "Tokió" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Így forgatják a járvány alatt Hosszú Katinkával a róla készülő dokumentumfilmet

A koronavírus-járvány és az olimpia elhalasztása ellenére tovább forog a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm. A Katinka címmel készülő portréfilm alkotóinak döntése szinkronban áll az eredeti szándékukkal, miszerint a stáb…

Ország

Így forgatják a járvány alatt Hosszú Katinkával a róla készülő dokumentumfilmet

A koronavírus-járvány és az olimpia elhalasztása ellenére tovább forog a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm. A Katinka címmel készülő portréfilm alkotóinak döntése szinkronban áll az eredeti szándékukkal, miszerint a stáb…

Sport

A producer szerint az olimpiai megnyitónak utalnia kell a koronavírusra

„Azt gondolom, a megnyitónak valahogy reflektálnia, vagy utalnia kell arra, ami történt” – mondta Marco Balich, aki elárulta, a nyitó- és a záróünnepség előkészületei is befejeződtek, de a próbákat már félbeszakította a világjárvány.

Gazdaság

Már 364 az euró/forint, újra szakadnak a tőzsdék

Több napos szép emelkedés után ismét mínuszba váltottak a tőzsdeindexek a világban, így Budapesten is. A forint ma is folytatja gyengülését, már a 364-et ostromolja az euró.

 

Kategória ajánló