Tokaj hírek

Magyar település › Tokaj

Csobbanjunk együtt a nyárba! - I. Bringa Party a Tisza-parton

20.07.14 09:31

Csobbanjunk együtt a nyárba, irány Tokaj és élvezzük Tisza-partot! Festői környezet, gyönyörű panoráma, mindenkinek ismerős a Tokaji-hegy lába. - ajánlja július 25-ei programját a Zöld Kerék Alapítvány.

A tokaji szőlőtermelők között a legnépszerűbb a zöldszüret idén

20.07.09 08:44

Az Agrárminisztérium adatai szerint a tokaj-hegyaljai borvidéken jelentették be a legnagyobb arányú, a termőterület mintegy 15 százalékát kitevő zöldszüretet.

Fővárosi Rapcirkusszal és a Miskolci Szimfonikusokkal tér vissza a Kerekdomb Fesztivál

20.07.07 13:17

Őszi program bor és művészetkedvelőknek: A Tokaji Borvidék összművészeti fesztiválja gyalogos-, bicikli-, és kajakos túrákkal, színházzal, irodalommal, filmekkel, koncertekkel és boros programokkal várja a látogatókat szeptember 17. és 20. között Tállyán és…

Fesztivál Tokaj-Hegyalja és a Zemplén legszebb helyszínein

20.07.05 10:25

Augusztus 14-től 23-ig várja a látogatókat Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális fesztiválja. Ez a hagyományos, mégis mindig sok újdonsággal szolgáló programsorozat egyszerre hat az emberben lakó művészetkedvelőre, a…

XXIX. Zempléni Fesztivál – Tokaj-Hegyalja legnagyobb kulturális fesztiválja

20.07.02 16:35

Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális fesztiválja augusztus 14-től 23-ig várja a látogatókat. Ez a hagyományos, mégis mindig sok újdonsággal szolgáló programsorozat egyszerre hat az emberben lakó művészetkedvelőre, a…

Tokajban már nyaralóhajózni is lehet

20.07.01 22:40

A napokban szervezte meg tokaji tanulmányútját a MAHART Zrt. a Magyar Utazási Irodák Szövetségével közreműködve, hogy bemutassa az országban egyedülálló szolgáltatását, a nyaralóhajózást.

Tokaj-hegyaljai borászt választottak idén a Borászok borászának

20.06.26 23:29

Áts Károlyt, a tokaj-hegyaljai Áts Családi Pincészet tulajdonosát választotta meg az év borászának az ország 50 legjobb borásza pénteken. A 2020-as Borászok borásza verseny első díját Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója adta…

Csőtörés miatt terelőútvonalon közlekedik a 36-os busz

20.06.26 22:10

Az Alsójózsai utca Templom és Kiserdő utca közötti szakaszát csőtörés miatt teljes szélességében lezárták. A lezárás érinti a 36-os autóbusz közlekedését is. A helyreállítási munkák ideje alatt a 36-os járat terelőútvonalon közlekedik. A járatok…

A(z) "Tokaj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

150 milliárd forintból fejlesztik a Tokaj-Zemplén térséget

A beruházások révén Budapest és a Balaton után az ország harmadik legjelentősebb turisztikai régiójává válhat a Tokaj-Zemplén térség.

Gazdaság

Borrégióktól a fröccslexikonig - Új kiadvány a magyar borvidékekről (letölthető)

6 borrégió, 22 borvidék, 32000 termelő, ikonikus magyar borok, borfesztiválok - Az Magyar Turisztikai Ügynökség borturisztikai kiadványa egyelőre magyar és angol nyelven készült el nyomtatott és elektronikus formában.

Életmód

Borrégióktól a fröccslexikonig - Új kiadvány a magyar borvidékekről (letölthető)

6 borrégió, 22 borvidék, 32000 termelő, ikonikus magyar borok, borfesztiválok - Az Magyar Turisztikai Ügynökség borturisztikai kiadványa egyelőre magyar és angol nyelven készült el nyomtatott és elektronikus formában.

Kultúra és szórakozás

Mondjátok, hogy ezek a nők nem hiába küzdenek! – A Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivált ajánljuk nektek

Szivárványcsalád Magyarországon, egy elnyomó, korrupt hatalom elleni küzdelem, és transzneműség gyerekkorban – három olyan történet, amit látnod kell ahhoz, hogy ne felületesen ítélkezz.

 

Kategória ajánló