Tokaj hírek

Magyar település › Tokaj

A hatalmas természetpusztítást tétlenül nézi a rendőrség és a nemzeti park Tokajban

20.12.13 13:50

Érthetetlen módon a halak, kétéltűek és más gerinces állatok telélési időszakában kezdték meg az Ively-ér kotrását. A kihányt iszapban rengeteg elhullott élőlényt találtak, a természetvédők hívására nem jelent meg a helyszínen a rendőrség. Utóbbi később…

Kettévágják a tokaji borvidéket - Kik járnak jól?

20.12.09 08:11

Beviheti a végső ütést a Tokaj térségében élő gazdáknak a készülő borászati és szőlészeti törvény egyik új fejezete, amely a NER-lovagoknak kedvez - írja a Népszava.

Egyre jobbak a magyar borok – Éremeső 2020-ban a Varga Pincészetnél

20.12.08 09:24

A tavalyi 185 aranyéremnél 40%-kal többet 257-et nyertek a magyarok 2020-ban a 11 legrangosabb nemzetközi borversenyen. A legsikeresebb Varga Pincészet 35 aranyat nyert, az utána következők 8-at, 8-at. 22 borvidékünkből 5 nyerte az aranyak 80 %-át…

Új elnök a Magyar Gumiabroncs Szövetség élén

20.12.03 10:40

Sipőcz Győző váltotta a hazai gumiabroncs-gyártók szakmai szövetségének (HTA) elnöki székében Tokaji Vilmost, aki továbbra is az elnökség tagja maradt.

Rejtélyes vörös fény jelent meg Magyarország fölött

20.12.03 07:54

A különös jelenséget szerdán, nagyjából 17 óra környékén lehetett megfigyelni északkeleten, leginkább Tokaj, Tiszadob, Tiszavasvári környékén.

Felújítják az óvodatetőt

20.11.27 16:04

31 millió forintot nyert Tokaj önkormányzataaz óvodaépület tetőszerkezetének részleges felújítására.

Gyertyagyújtás idén az online térben

20.11.27 10:25

Minden eddiginél látványosabb lesz Tokaj főtere az adventi időszakban.

Lesz párja a Balatonnak - turistamágnest hoz létre a kormány

20.11.25 13:05

Hamarosan megkezdődik Tokaj-Hegyalja és a zempléni térség fejlesztése, minderre a kormány 149,5 milliárd forintot fordít - írja az MTI Wáberer György, a térség fejlesztéséért felelős kormánybiztos irodájára hivatkozva.

A(z) "Tokaj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

A betegek ugrásszerű emelkedése miatt kényszerszünet a tokaji óvodában

Nagy erővel támad a koronavírus megyénkben is, már nemcsak csoportokat, hanem az egész óvodát hazaküldték jó időre. Március 5-éig rendkívüli szünetet rendelt el az Oktatási Hivatal a Tokaji Óvodában. A koronavírus…

Gazdaság

Télen is a Balaton: egy fokos vízben úszott a füredi borász

A felfrissülés és a hangulat kedvéért is megmártózott, illetve úszott az egy fokos Balatonban Gyukli Krisztián, balatonfüredi borász az elmúlt hétvégén.

Kultúra és szórakozás

Sportrendezvényekre cserélné a fesztiválokat Zamárdi

Idén nyártól a Balaton-átevezés Zamárdiba költözik, a Balaton Sound szervezőivel pedig csak egy éves szerződést kíván kötni a városvezetés.

 

Kategória ajánló