Titkosszolgálat hírek

Közélet › Titkosszolgálat

A CIA ex-igazgatója szerint a Pentagon ufófelvételei hátborzongatóan valóságosak

20.12.19 12:31

John Brennan, a Központi Hírszerző Ügynökség egykori elnöke a New York Times legutóbbi riportjában a 2017-ben nyilvánosságra került ufókkal kapcsolatos, Pentagon-videókról osztotta meg a véleményét.

Forradalom volt ’89-ben Romániában, de eltérítették

20.12.17 13:14

„Azt hittük, kivégezni visznek, mert az udvaron már feküdtek tetemek” – emlékezik vissza 1989-es sorsfordulójára Tőkés László, de nem sokkal később már ölelve fogadta egy román rendőr. Temesvár hősével beszélgetünk a harminc évvel ezelőtti…

Kezd komollyá válni a volt román államfő besúgóügye

20.12.16 19:21

Jogerős bírósági ítélet szól arról, hogy Traian Basescu együttműködött a Securitatéval, miközben az érintett ezt folyvást tagadja.

Orosz hackerek férhettek hozzá az amerikai pénzügyminisztérium üzeneteihez

20.12.14 05:32

Feltételezhetően orosz hackerek hozzáfértek az amerikai pénzügyminisztérium belső levelezéséhez és a kereskedelmi minisztérium távközlési és információs igazgatóságának adataihoz - közölték helyi idő szerint vasárnap amerikai…

A(z) "Titkosszolgálat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Visszatérhet a vörös terror atyja Moszkva központjába

Feliksz Dzerzsinszkij szelleme kísért. Üzenetértékű lenne, ha visszaállítanák szobrát az egykori KGB székház elé.

Ország

Ukrajnában megváltoztatható az apai utónév

Ukrajnában a 14-16 év közötti állampolgároknak szüleik engedélyére lesz szüksége ehhez, ám 16 éves korától egyedül is megteheti ezt. Ukrajna állampolgárai most 14 éves koruk elérése után saját belátásuk…

Ország

Bernie Sanders szerint Izrael nem küld elég vakcinát a palesztinoknak

“Felháborító, hogy Netanjahu a maradék vakcináit a külföldi szövetségeseinek adja jutalmul, amíg ilyen sok palesztin vár az oltásra a megszállt területeken" - mondta Sanders.

Közélet

Sérülhetett Stummer János képviselői esküje

Megsérthette képviselői esküjét a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke – ezt mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a Hír TV Plusz-mínusz című műsorában.

 

Kategória ajánló