Titkosszolgálat hírek

Közélet › Titkosszolgálat

Kormányfő: A biztonsági tanács kiértékelte az aktuális helyzetet

Tegnap 19:58

A Szlovák Köztársaság Biztonsági Tanácsa kiértékelte a Szlovák Köztársaság aktuális biztonsági helyzetét, és tudomásul vette a titkosszolgálatok által közölt, a külföldi hírszerző szolgálatok aktuális tevékenységéről szóló információkat. Eduard Heger…

Heger találkozik a jelölttel, akit a Sme rodina a Szlovák Titkosszolgálat élére állítana

Tegnap 13:37

Eduard Heger (OĽaNO) miniszterelnök a napokban találkozik a Szlovák Titkosszolgálat (SIS) igazgatói pozíciójának jelöltjével. A Sme rodina pénteken közölte, hogy kit jelöl a pozícióra, a nevét azonban egyelőre nem hozták…

A Covid–19 ellen használt egészségügyi készítmények csempészését akadályozták meg Ukrajnában

21.04.19 13:13

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) leleplezett egy bűnbandát, mely ismeretlen eredetű gyógykészítmények törvénytelen behozatalával foglalkozott. A szállítmány között lévő egyes gyógyszereket a Covid–19 okozta trombózisveszély ellen használnak.

A Szkripal-ügy orosz gyanúsítottjait körözik a csehek is a lőszerraktár felrobbantása kapcsán

21.04.18 19:25

Nem ott kellett volna a robbanásnak történnie – vélik a csehek. A sajtó szerint az elkövetők, Alexandr Miskin és Anatolij Csepiga az orosz katonai titkosszolgálat (GRU) ügynökei. Moszkva azt állítja, hogy civilekről van szó.

Kubatov Gábor keményen nekiment Stummer Jánosnak

21.04.18 12:52

"Nemhogy a Nemzetbiztonsági bizottság élére nem való, de még éjjeliőrnek sem" - írja Kubatov Gábor a Jobbik alelnökéről vasárnap esti Facebook posztjában.

Diplomáciai válság alakul a csehek és oroszok között

21.04.18 00:43

Tizennyolc orosz diplomatát utasítottak ki Csehországból, akik a cseh hatóságok szerint az orosz titkosszolgálatoknak dolgoztak. Csehország szolidaritást vár el szövetségeseitől ezzel kapcsolatban.

A(z) "Titkosszolgálat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Kormányfő: A biztonsági tanács kiértékelte az aktuális helyzetet

A Szlovák Köztársaság Biztonsági Tanácsa kiértékelte a Szlovák Köztársaság aktuális biztonsági helyzetét, és tudomásul vette a titkosszolgálatok által közölt, a külföldi hírszerző szolgálatok aktuális tevékenységéről szóló információkat.…

Ország

Letért az útról és felborult egy mikrobusz az Ungvári járásban

Az információk szerint az ungvári járási Szürtén egy Fiat mikrobusz sofőrje elvesztette uralmát a jármű felett, egy árokba sodródva felborult.

Közélet

Behívta a kínai egyetem miatt Palkovics Lászlót a nemzetbiztonsági bizottság

A parlament a Fudan egyetemmel kapcsolatos titkosszolgálati kérdések miatt hallgatja meg a projektet koordináló innovációs és technológiai minisztert.

Nagyvilág

Kárpátalja is bekapcsolódott a Sakkpalota Komplex Képességfejlesztő Programba

Horvátország, Erdély, Muravidék és a Vajdaság mellett idén Kárpátalja is csatlakozott a Sakkpalota Komplex Képességfejlesztő Programhoz, melynek képzésére április 17-én online került sor. Kárpátaljáról összesen 36…

 

Kategória ajánló