Tisztifőorvos hírek

Életmód › Tisztifőorvos

Idősek otthona: Müller Cecília feloldotta a kijárási tilalmat!

20.06.19 11:32

A március 8-án meghozott szociális intézményekre vonatkozó korlátozások enyhítéseit ma megfejelték azzal, hogy az országos tisztifőorvos feloldotta a kijárási tilalmat az idősotthonokban.

Hónapokon keresztül gyalázta a baloldal Müller Cecíliát

20.06.18 14:20

Az elmúlt hónapokban Müller Cecília országos tisztifőorvos részese lett a mindennapjainknak. Szinte minden nap megjelent a képernyőkön, fáradhatatlanul tájékoztatta a magyar embereket a koronavírus-járvány fejleményeiről. A baloldalnak…

Közel 100 napig láthattuk a képernyőn az „ország nagymamáját”

20.06.18 13:43

A Ripost az operatív törzs leköszönése apropójából szedte össze a „számokat” a tisztifőorvos elmúlt hónapjairól.

Dr. Nyunyóka elköszönt

20.06.18 12:50

Andy Warhol óta tudjuk, hogy 15 perc hírnév mindenkinek jár. Ehhez képest, dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus járványnak köszönhetően, 15 percnél is több időt kapott. A Nemzet Nagymamája – akire, bár sokunknál fiatalabb, ám mégis…

Breaking news: Müller Cecíliának van kedvenc róla készült méme, amit kinyomtatva fel is tett otthon a polcára

20.06.18 11:48

Müller Cecília csütörtök reggel a TV2 Mokka című műsorának vendége volt, ahol megdöbbentő dolog derült ki: imádja a róla született mémeket. A kollégái mindig megmutatták, „mik terjengenek” éppen, és van egy kedvence is,

Oroszországban egy tucatnyi régióban még nem javul a járványhelyzet

20.06.18 11:37

Oroszország 85 régiója közül "egy kicsivel több mint tízben" még mindig nem csökkent jelentősen a Covid-19 terjedése - jelentette ki Anna Popova tisztifőorvos, az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet vezetője a Rosszija 1 televízióban.

Látta már az operatív törzs legmeghatóbb búcsúpillanatát?

20.06.17 12:31

Szerdán volt az utolsó koronavírusos sajtótájékoztató, amiben Müller Cecília országos tisztifőorvos és Gál Kristóf rendőr alezredes is összefoglalták az elmúlt hónapok eseményeit.

A(z) "Tisztifőorvos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Országos tisztifőorvos: most a fiatal korosztályt érinti elsősorban a járvány

Budapest - A koronavírus-járvány első hulláma elsősorban az idősebbeket érintette, most viszont a 20-29 éves korosztályból kerül ki a legtöbb pozitív eset – mondta Müller Cecília.

Nagyvilág

Rengeteg az új fertőzött Németországban

Ismét csaknem öthavi csúcsra, április vége óta a legmagasabbra emelkedett Németországban az új típusú koronavírussal fertőzöttek regisztrált napi száma a Robert Koch országos közegészségügyi intézet (RKI) szombaton ismertetett…

Ismert személy

Országos tisztifőorvos: most a fiatal korosztályt érinti elsősorban a járvány

Budapest - A koronavírus-járvány első hulláma elsősorban az idősebbeket érintette, most viszont a 20-29 éves korosztályból kerül ki a legtöbb pozitív eset – mondta Müller Cecília.

Tudomány

A második hullámra Győrfi Pál is visszatér

Ismét a mentőszolgálat szóvivője figyelmeztet majd a járványügyi szabályokra a tájékoztató filmekben.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló