Tisztifőorvos hírek

Életmód › Tisztifőorvos

Müller Cecília: egyenletes a fertőződések számának növekedése

20.04.28 11:49

Magyarországon továbbra sem robbant be a járvány, a korlátozásokkal sikerült ellaposítani a járványgörbét. A szakemberek az antitestkutatásokkal pedig már azon dolgoznak, hogy egy esetleges enyhítés után se kelljen újabb fertőződési hullámtól…

Szijjártó sosem visel maszkot, pedig nemrég volt tüdőgyulladása

20.04.28 08:25

Folyamatosan változott a kormányzati kommunikáció arról, kell-e maszkot viselnünk a járvány alatt. Eleinte még a tisztifőorvos is azt mondta, egészséges ember NE viselje, aztán néhány nappal később teljesen megváltozott a sugallat. Úgy tűnik azonban,…

Kiállás Müller Cecília mellett

20.04.27 15:57

Kondor Katalin szerint az országos tisztifőorvosnak nem érdemes foglalkoznia a gáncsoskodó, csak a kötözködés miatt kötözködő, alternatívát nem mutató gúnyolódókkal.

Könnyítenék az ingázók életét

20.04.26 14:07

Ján Mikas tisztifőorvos a központi válságstáb ülésén javasolni fogja az ingázók, az egészségügyben és a szociális szolgáltatások terén dolgozók esetében jelenleg érvényes rendelkezések módosítását.

Emelkedik a kórházi kezelést igénylők száma

20.04.25 12:51

A kórházban koronavírus-fertőzéssel kezeltek száma emelkedő tendenciát mutat – emelte ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs sajtótájékoztatóján.

Müller: a lélegeztetőgépen levők helyzete se reménytelen

20.04.25 11:47

Többen már azok közül is felgyógyultak, akik gépi lélegeztetésre szorultak. A tisztifőorvos nagy reményeket fűz a vérplazma-szérumhoz.

A nyugdíjasok már nem csak délelőtt 9 és 11 között vásárolhatnak

20.04.24 15:47

Ján Mikas tiszti főorvos a jelenlegi intézkedések „operatív átértékelését” követően ma úgy határozott, hogy engedélyezi a nyugdíjasok (pontosabban a 65 év felettiek) kiszolgálását a számukra kijelölt időablakon kívül is, tehát a hétköznap délelőtt 9:00…

A(z) "Tisztifőorvos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Megszólalt a miniszterelnök: így fogunk felkészülni a második koronavírus-hullámra

Fenntartják a járványügyi készültséget, folytatódik az operatív törzs működése, fennmarad a kórházak járványügyi irányítási rendszere, a tisztifőorvos pedig megerősített jogköröket kap.

Nagyvilág

Jó okunk van arra, hogy letegyük a cigarettát – most!

A Who által életre hívott Dohányzásmentes Világnapot minden évben május 31-én tartják, ami idén a koronavírus miatt is fontos esemény lesz.

Ismert személy

Apáti Bence: Az elmeállapot kizárja a józan hangokat

Arató Gergely szavai mindent elmondanak önmagáról és a Müller Cecíliáról gúnyrajzokat gyártó ellenzék elmeállapotáról.

Tudomány

Újraindul a brit versenysport, sok mérkőzést ingyen közvetítenek

Újraindul a jövő héten a koronavírus-járvány miatt hónapok óta szünetelő brit professzionális versenysport, köztük az első osztályú angol labdarúgó-bajnokság, a Premier League, amelynek sok mérkőzését most…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló